POLEMİK

Mehmet Metiner ve Nihal Bengisu Karaca arasında sert polemik! Bengisu'dan zehir zemberek sözler

Gazeteciler Mehmet Metiner ve Nihal Bengisu Karaca arasında çok sert bir polemik başladı. Metiner'in Canan Kaftancıoğlu'na benzettiği Karaca'dan zehir zemberek açıklama geldi.

Mehmet Metiner ve Nihal Bengisu Karaca arasında sert polemik! Bengisu'dan zehir zemberek sözler

Gazeteci yazar Mehmet Metiner, meslektaşı Habertürk yazarı Nihal Bengisu Karaca hakkında "Nihal Bengisu Karaca varken Canan Kaftancıoğlu susmalı' ifadelerini kullanınca Bengisu'nun cevabı geçilmedi.

Karaca, Metiner hakkında şu sert ifadeleri kullandı:

Geçenlerde iktidar adına her rezalete imza atabileceğini kanıtlamış ama iktidar nezdinde de hiç itibarı kalmamış, kendi kendine gelin güvey olan bir zat, sık sık ‘terörist’ suçlamalarıyla gündeme gelen Canan Kaftancıoğlu ile beni kıyaslayan, Kaftancıoğlu ile aynı çizgide olduğumu ima eden bir paylaşım yapmış. Geç farkettim doğrusu. Önemsenecek bir durum da değil. Ama böyle bir ‘trend’ olduğu için takipçilerini uyarma gereği duydum. Arkadaşlar, kanmayınız, bir zamanların ideolog titriyle ortalarda dolanan bu sözde kanaat önderinin yaptığı şeyi yapmasının tek bir nedeni var: Benim üzerimden iktidar partisine mesaj yollamak, bakın hiçbir sınırım, adalet, ahlak hatta akıl kriterim yoktur her şekilde herkese saldırabilirim demek. Tetikçilik hizmetini daha iyi koşullarda sürdürmek için kadro başvurusunu güncelliyor aklınca. Aslında bu zatın yaptığı ve İslami camiada herkesin bildiği korkunç şeyleri burada tek tek sıralamak da var, ama değmez. Bu tetikçi zata tavsiyem, ipe sapa gelmez algı operasyonları yapacağına kendi itibarsız algısıyla uğraşması ve önce şu an iktidar medyasının yeni merkezi olan TürkMedya grubundan neden tam da Kasım ayının başında kovulduğunu anlatması...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum