GÜNDEM

Mehmet Metiner, Star'da istifa sinyali mi verdi?

Metiner, Star'daki yazısında "pişmanım, dilimle incittiğim herkesten özür diliyorum" diye yazdı. "İstifa" söylentilerine sosyal medyadan cevap verdi.

Mehmet Metiner, Star'da istifa sinyali mi verdi?

AK Parti İstansul Milletvekili Mehmet Metiner önce Star'da kaleme aldığı "Pişmanım" yazısıyla kafaları karıştırdı, istifa söylentileri çıkınca da "liderime ölümüne bağlıyım" mesajı paylaştı.

Metiner, Star gazetesinde 'Ben o eski beni arıyorum..' başlıkla kaleme aldığı yazısında af diledi. AK Partili Metiner, bugün Twitter'da yaptığı açıklamada ise 'Ayrılık bekleyenler avuçlarını yalarlar' dedi.

APAÇIK İLAN EDİYORUM: PİŞMANIM

AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner, bugün Star Gazetesi'nde kaleme aldığı yazıda 'Başkalarını bilmem. Başkalarını da kendim gibi görerek suçladığım zinhar sanılmasın. Bu benim kişisel serüvenim. Bu benim kişisel halet-i ruhiyem. Bu benim kişisel mülahazam. Ve işte buradan apaçık ilan ediyorum: Pişmanım.” ifadelerini kullandı.

'Af dilediğini belirten' Metiner, “Bugüne kadar incittiğim herkesten af diliyorum. Dilimle incittiğim herkesten af diliyorum. Kul hakkı için Allah’ın kullarından af diliyorum.” dedi.

İSTİFA BEKLEYENLER AVUCUNU YALAR!

Bu yazısı üzerine "AK Parti'den istifa mı ediyor" söylentisi çıkınca Metiner, sosyal medya hesabı üzerinden istifa iddialarını yalanladı.

Metiner, Twitter'dan şu açıklamayı paylaştı:

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar