GÜNDEM

Mehmet Metiner İYİ Parti'nin CHP ile sınavını yazdı

Star yazarı ve AK Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner, bugünkü yazısında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, İYİ Parti'ye yaptıkları Cumhur İttifakı'na katılma çağrılarına İYİ Parti'nin verdiği yanıtlarla kendi ayağına sıktığını ve tavrın da siyasetsizlik hali olduğunu yazdı.

Mehmet Metiner İYİ Parti'nin CHP ile sınavını yazdı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, İYİ Parti'yi Cumhur İttifakı'na davet etmelerinin ardından açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Star yazarı ve AK Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner de bugün kaleme aldığı yazısında İYİ Parti'ye yapılan teklifin, Cumhur İttifakı içerisinde kilit olma şansı verdiği halde ortaya konulan tavır ve kullanılan söylemlerin yanlışlığını ifade etti.

Metiner, İyi Parti’nin CHP’nin başını çektiği Erdoğan düşmanı bir kampın içine kendini yerleştirmesinin yeni dönemde tabanda nasıl bir tepkiye dönüşeceğinin görüleceğini belirtip sözlerine şu şekilde devam etti"CHP asla HDP’siz, HDP ise zinhar CHP’siz olmaz. Bu ittifakın formülünün yeni dönemde nasıl olacağı şimdiden öngörmek mümkün değil."

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar