GÜNDEM

Mehmet Metiner: "Bizim sevgimizi/sadakatimizi ölçecek olanın alnını karışlarız.”

Akparti eski milletvekili ve gazeteci yazar Mehmet Metiner, twitter hesabından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan sevgisi üzerinden kendisine yönelik saldırıların olduğuna değinerek “Sevgimizi/sadakatimizi ölçecek olanın alnını karışlarız" şeklinde konuştu.

Mehmet Metiner: "Bizim sevgimizi/sadakatimizi ölçecek olanın alnını karışlarız.”

Akparti eski milletvekili ve gazeteci yazar Mehmet Metiner, twitter hesabından yaptığı açıklamada kendisine yönelik Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı seviyor gibi göründüğü şeklinde ifadelerle edepsizce saldıran tiplerin türediğini belirtip, sözlerine şu şekilde devam etti "15 Temmuz’da kimin Reis’i ölümüne sevdiğini herkes gördü Bizim sevgimizi/sadakatimizi ölçecek olanın alnını karışlarız. Sevmiyor olsak bunu diyecek/gösterecek yüreğe sahibiz. Reis bizi bilir."

Metiner, son olarak CNN Türk yayınında FETÖ ithamlarında bulunmuş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da canlı yayına telefonla bağlanarak çok sert tepki göstermişti. Metiner, yanıt vermeye çalışınca da Bakan Soylu, 'müsade etmiyorum' deyip telefonu kapatmıştı. Metiner ise kendini 'şamar oğlanına' benzetmişti.

İşte Mehmet Metiner'in o paylaşımı:

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar