GÜNDEM

Mehmet Faraç: Süleyman Soylu niçin hedefte?

Yeniçağ Gazetesi yazarı Mehmet Faraç, "Her olayı magazinleştiren aklıevveller, Soylu'nun yer sofrasındaki yemeğinden önce, terörle mücadelede oldukça şaşırtıcı bir sonucuna dikkat çekmesini neden göz ardı ettiler ki?" dedi.

Mehmet Faraç: Süleyman Soylu niçin hedefte?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, Van'da 2806 rakımda bulunan Belbuka Tepe Kalekol Üs Bölgesi'ndeki askeri birlikte, yılbaşını askerlerle geçirirken "yer sofrası"nda yemek yediği fotoğrafının paylaşılmasının ardından sosyal medya üzerinden eleştiri içerikli yorumlar yapıldı.

Yeniçağ Gazetesi yazarı Mehmet Faraç da bugün kaleme aldığı yazısında bir görüntü üzerinden yaratılan algı konusunda çok fazla yorum yapılabileceğini ama "yer sofrası" fotoğrafının çekildiği ortam ve koşullar göz ardı edilince, ortaya acımasız, dikkatsiz ve absürt tartışmaların da çıktığını ifade etti. 

İşte Mehmet Faraç'ın o yazısı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Van'da, bir dönem terörün en önemli üslenme bölgelerinden birinde, yılbaşını askerlerle geçirirken "yer sofrası"nda yemek yemesi büyük bir olay haline getirildi, eleştiriler sosyal medyaya sığmadı!!!

Üzerinde kıyamet koparılmak istenen görüntü, yılbaşı gecesi, Van'da, 2806 rakımda bulunan Belbuka Tepe Kalekol Üs Bölgesi'ndeki askeri birlikte çekilmişti...

Soylu'yu, aynı bölgede yemek masasında, karla kaplı dağ başındaki mevzilerde, gecenin karanlığına sığınmış siperlerde gösteren fotoğraflar da yayımlanmıştı sosyal medya hesabından...

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum