GÜNCEL

Mehmet Barlas'ın 2023 korkusu! 'Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçilememe ihtimalini düşünmek istemiyorum'

Bugünkü yazısında 2023 seçiminden beklentilerini aktaran Sabah yazarı Mehmet Barlas, "Türkiye'de siyasetin eksiği, Cumhurbaşkanı Erdoğan gibi bir aday çıkaramamaları" dedi ve ekledi: "Erdoğan'ın 2023 Haziran'ında cumhurbaşkanı seçilememe ihtimalini düşünmek bile istemiyorum"

Mehmet Barlas'ın 2023 korkusu! 'Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçilememe ihtimalini düşünmek istemiyorum'

Sabah başyazarı Mehmet Barlas, bugünkü köşe yazısında Türkiye'deki siyasetin eksiğinin Cumhurbaşkanı Erdoğan gibi bir aday çıkaramamak olduğunu iddia etti ve "2023 Haziran'ında cumhurbaşkanı seçilememe ihtimalini düşünmek bile istemiyorum" dedi.

Barlas ayrıca şu ifadeleri kullandı:

"Sonuçta bu hafta Erdoğan'ı, önce Kiev'de sonra da Moskova'da görmemiz mümkün. Bunlardan alınacak bir ders var, daha doğrusu bu dersi Tayyip Erdoğan'ın kendisi de almalı. Bu karmaşık dünyada, bu kadar karmaşık işlerin arasına girip barışı sağlamaya çalışmak ciddi bir iştir. Türkiye bunu defalarca yaptı. En son Azerbaycan'ın yanında yer almasına rağmen Ermenistan'la ne savaşa girdi ne de diyaloğu kopardı. Türkiye'de siyasetin eksiği, Cumhurbaşkanı Erdoğan gibi bir aday çıkaramamaları... Oysa siyasette Erdoğan gibi birikimli devlet adamlarına daha fazla muhtacız. Demek istediğim şu: 2023 Haziran'ında cumhurbaşkanı seçilememe ihtimalini düşünmek bile istemiyorum."

Barlas'ın yazısının tamamını okumak için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar