GÜNDEM

Mehmet Barlas: Markar Esayan’ın yokluğunu hepimiz derinden hissedeceğiz

Sabah gazetesinin usta yazarı Mehmet Barlas, geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Markar Eseyan'ın yokluğunun çok derin şekilde hissedileceğini yazdı.

Mehmet Barlas: Markar Esayan’ın yokluğunu hepimiz derinden hissedeceğiz

Sabah gazetesi yazarı Mehmet Barlas, geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Markar Eseyan'ın hatırasına duygu dolu bir yazı kaleme aldı. 

Barlas, Markar Eseyan'ı da Akşam gazetesindeki yazılarını da özleyeceğini ifade etti. Barlas ayrıca Markar Esayan'ın nasıl bir vatan sevdalısı olduğunu da ifade etti.

İşte Barlas'ın duygu dolu yazısı:

Sevgili arkadaşım, meslektaşım, AK Parti İstanbul Milletvekili Markar Esayan, 51 yaşında hayata gözlerini yumdu. Uzunca bir zamandır mide kanseri ile boğuşan Markar'ın kaybı bizleri böylesine üzdüyse, ablasının ne hissettiğini anlamak mümkündür. Onu da, Akşam'daki yazılarını da özleyeceğim. Markar Esayan'ın arkadaşları ve meslektaşları olan bizler dışındakilere neler ifade ettiğini, onun arkasından yayınlanan mesajların bazılarına bakarak anlayabiliriz... İnanmış kardeş "Kardeşimizi kaybettik. Takdir-i ilahi... Başımız sağ olsun Markar Esayan aydın, dost, insan, inanmış bir kardeş... Duamız seninle, bu toprakların asil çocuğu." İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "Çok sevdiğimiz, güzel insan İstanbul Milletvekilimiz Markar Esayan aramızdan ayrıldı. Kederli ailesinin acısını paylaşıyor, başsağlığı diliyorum." Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Türkiye sevdalısı "Bu ülkenin evladı, adam gibi adam, güçlü bir entelektüel ve vizyoner bir siyasetçi idi Markar Esayan.

Yazının tamamı için tıklayın 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar