GÜNDEM

Mehmet Barlas: İnce'nin bundan sonra CHP'de barınması kolay değil

Sabah Gazetesi yazarı Mehmet Barlas, Muharrem İnce'nin, CHP ile ilgili yaptığı açıklamalardan dolayı partiden ihracının olabileceğini, CHP'li yöneticilerin de bundan sonra AK Parti ile ilgili eleştirilerde aynaya bakmaları gerektiğini yazdı.

Mehmet Barlas: İnce'nin bundan sonra CHP'de barınması kolay değil

Muharrem İnce'nin, başlatacağı hareket günlerdir merak konusuydu.

İnce, dün düzenlenen basın toplantısında yeni bir hareket başlatmasının gerekçelerini parti içinden kaynaklı sorunlar olduğunu söyledi. İnce, yönetime olan eleştirilerini, parti içinde yalnızlaştırılmasını detaylı bir şekilde açıkladı.

Sabah Gazetesi yazarı Mehmet Barlas da bugünkü yazısında İnce'nin, söylemleri üzerinden değerlendirmelerde bulundu.

Barlas, İnce'nin, yaptığı açıklamalardan dolayı CHP'de barınmasının zor olduğunu belirterek sözlerini şu şekilde sürdürdü "İnce, dünkü açıklamalarında lafı hiç saptırmadan "Kurultay iradesini de tanımayan bir genel başkan vardır şimdi" diyerek Kılıçdaroğlu ile arasındaki köprünün kalıntılarını da havaya uçurmuştur. İnce, son yerel seçimlerdeki başarıyı da Kürt oylarına bağlamıştır."

İnce'nin, söylemlerinden dolayı partiden ihraç edilebileceği yönünde yorumların yapıldığını aktaran Barlas, "Bazıları da CHP yönetiminin bundan sonraki tutumuna göre İnce partisini kurabilir. Ancak inkar edilmesi imkansız olan gerçekler var bu tabloda sergilenen. AK Parti'yi yerden yere vuran ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı diktatör olmakla itham eden CHP sözcüleri bundan böyle ağızlarını açmadan önce aynaya bakmak durumunda kalacaklardır." şeklinde konuştu.

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar