GÜNDEM

Mehmet Barlas: FETÖ Kılıçdaroğlu'ndan vazgeçmeden İnce'ye ekmek çıkmaz

Muharrem İnce'nin, parti kuracağına dair kulisler konuşulmaya devam ederken; Sabah Gazetesi yazarı Mehmet Barlas da bugünkü yazısında İnce'nin, CHP'den ihraç edilebileceğini, Kılıçdaroğlu'na, Deniz Baykal tarzı bir komplo kurulmadan CHP'nin başına gelemeyeceğini, FETÖ'nün, Kılıçdaroğlu'ndan bir şey olmayacağını düşünmesi halinde başarılı olacağını yazdı.

Mehmet Barlas: FETÖ Kılıçdaroğlu'ndan vazgeçmeden İnce'ye ekmek çıkmaz

CHP'nin, 37. Olağan Kurultayı'nın ardından Muharrem İnce'nin, parti kurmaya hazırlandığı, partisinin ilkerini dile getirdiğine dair açıklamalar yapılmaya devam ediyor.

Sabah Gazetesi yazarı Mehmet Barlas da bugün kaleme aldığı yazısında İnce'nin, kurultay esnasında çekilmiş fotoğrafını hatırlatıp sözlerine şu şekilde devam etti "Kurultay'da Yalova delegesi konumunda en arka sırada tek başına oturuyordu. Sevgili arkadaşım Fatih Çekirge bu resme bakarken Hürriyet'teki köşesinde, Deniz Baykal'ı hatırladığını yazıyordu."

İnce'nin, Cumhurbaşkanı adayı olduğu dönemde yüzde 30 oy almasının ardından Kılıçdaroğlu yönetimi tarafından bastırıldığını belirten Barlas, "Bir kaset komplosu ile CHP genel başkanlığından tasfiye edilen Deniz Baykal'dan sonra, her fırsatta yönetimden uzak tutulan Muharrem İnce'nin durumu ortadadır." şeklinde konuştu.

Baykal'ın, koltuğu Kılıçdaroğlu'na bırakmasının bir FETÖ komplosu sonucu gerçekleştiğini ifade eden Barlas, sözlerine şu satırları ekledi "Eğer FETÖ Kılıçdaroğlu'ndan hiçbir şey olmayacağını düşünürse, bakarsınız bir kaset komplosu da onu hedef alır. Yani o zamana kadar Muharrem İnce'ye CHP'den ekmek çıkmaz."

Yazının tamamı için tıklayınız



ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar