GÜNDEM

Mehmet Barlas, Fethullah Gülen'in Sisi'ye olan aşkını yazdı

Sabah gazetesi yazarı Mehmet Barlas, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in Mısır kanalına verdiği röportaja değinerek Gülen'in Sisi'ye olan hayranlığını "aşk" ifadesi ile anlattı.

Mehmet Barlas, Fethullah Gülen'in Sisi'ye olan aşkını yazdı

'Pensilvanyalı ruhani' Gülen, meğer Mısır'ın Sisi'sine aşık olmuş... Bu sözler Sabah gazetesi yazarı Mehmet Barlas'ın yazısına uygun gördüğü başlık. 

Barlas, FETÖ elebaşı Gülen'in Mısır televizyonuna verdiği röportajı gündemine alarak Gülen'in açıktan ilan ettiği Sisi hayranlığını ortaya serdi. 

Sisi için "Allah korkusu var", "Halkı için çalışan biri" gibi ifadeleri kullanan Gülen'in darbecileri ne kadar sevdiği bir kez daha ortaya çıkmış oldu. 

Barlas da Gülen'in darbeci sevgisini şu sözlerle ifade etti:

Devlete sızarak ülkesinin yönetimini ele geçirmeye çalışırken yakalanan ve Pensilvanya'dan gönderdiği beddualarla kafa yapısının nasıl çarpık olduğu tam olarak anlaşılan Fetullah Gülen, artık bir komedi kaynağı olmak yolunda adımlar atıyor...

Allah'tan korkarmış

Gülen'in son marifeti, Mısır'daki bir televizyon kanalında darbeci Sisi'yi övmek oldu. Sisi'nin Mısır'daki kanalı TEN TV sunucusu El Dihi'nin, Pensilvanya'da yaptığı söyleşide Gülen, darbeci Sisi için "Allah'tan korkan ve halkının çıkarına çalışan biri" şeklinde övgüler dizmiş.. El Dihi Gülen'in darbeci Sisi'ye dua ettiğini de söylemiş.

Ruhani şahsiyet

Sisi'nin kanalında "Ruhani bir şahsiyet" olarak sunulan Gülen "Erdoğan kimseyi dinlemiyor, özellikle bizi.

Bizi terörle suçluyor, şahsen beni terörün başı olmakla suçluyor ve hakkımda birkaç müebbet hükmü verildi. Dolayısıyla ona söyleyecek bir şeyim yok" demiş. Söyleşide Gülen, Batı ülkelerine çağrıda bulunarak, Türkiye'ye baskı yapmalarını istemiş...

ABD himayesinde

Gülen'le söyleşiyi yapan El Dihi, El Vatan gazetesine mülakata dair yaptığı açıklamalarda, terörist başı Gülen'in, Amerikan istihbaratının himayesinde olduğunu, sıkı güvenlik tedbirleri altında söyleşiyi gerçekleştirdiğini açıklamış.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar