MEDYA KÖŞESİ

Mehmet Barlas CHP'li televizyon yorumcularına ayar verdi! Ölçüyü kaçırdılar

Sabah gazetesi yazarı Mehmet Barlas televizyon tartışma programlarında CHP'li yorumcuların gerçek gündemi köpürtme çabasıyla ölçüyü kaçırdıklarına dikkat çekti.

Mehmet Barlas CHP'li televizyon yorumcularına ayar verdi! Ölçüyü kaçırdılar

Mehmet Barlas medyanın nabzını iyi tutan yılların gazetecisi.

Hal böyle olunca bugünkü yazısını da ilgiyle okuduk.

Son dönemde televizyon tartışma programlarında bir şey dikkatini çekmiş Mehmet Barlas'ın. Diyor ki; "Yerel seçim sonuçları ve özellikle İstanbul Belediye Başkanlığını büyük farkla İmamoğlu'nun kazanması, CHP'lileri coşturdu... Bu coşkunluk her akşam televizyonlardaki tartışma programlarına yansıyor. CHP'yi temsil eden isimler, Cumhurbaşkanlığı sistemine nasıl son vereceklerini ve eskiye nasıl döneceklerini köpürte köpürte anlatıp duruyorlar."

Mehmet Barlas'ın dikkatini çeken bu durum eminiz bir çoğunuzun da gözünden kaçmamıştır. 

Fakat Barlas'ın bir de itirazı var. Sanki AK Parti döneminden önceki dönemler unutulmuş gibi davranıyorlar tespitinde bulunarak geçmişe şu şekilde bir gönderme yapıyor: "Acaba Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu Beştepe'ye davet edip onun kafasına bir Anayasa kitapçığı fırlatsaydı, CHP'nin geçmişe duyduğu özlem biraz olsun tatmin bulur muydu?"

CHP'nin ileri gelen ve ileri giden sözcülerinin televizyon tartışma programlarında gerçek gündemi köpürtme çabalarının ölçüsünün kaçtığını vurgulayan Mehmet Barlas bu kişilere "Unutmayalım ki sadece hava araçları insansız olabiliyor. İnsanlar ise 17 yıldır Türkiye'nin yönetimini kime teslim ettiklerini öyle iyi biliyorlar ki..." hatırlatmasını yapmayı da ihmal etmiyor. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar