DİZİ DÜNYASI

Mehmet Ali Erbil hakkında şok iddia!.. Kovuldu...

Mehmet Ali Erbil’in yeniden ekranlara dönen Türk Malı dizisinden kovulduğu iddia edildi. Gerekçe ise set çalışanı bir kıza yönelik mesajlı tacizleri oldu...

Mehmet Ali Erbil hakkında şok iddia!.. Kovuldu...

Mehmet Ali Erbil’in yeniden ekranlara dönen Türk Malı dizisinden kovulduğu iddia edildi. Mehmet Ali Erbil’in yerine gelen isimse Hamdi Alkan oldu. Erbil’in kovulma nedeniyse, çekimler sırasında dizide çalışan bir asistan kıza sürekli olarak mesaj atması...

Uçankuş’ta yer alan habere göre, Mehmet Ali Erbil çekimler sırasında bir asistan kıza sürekli mesaj atmaya başladı. Ancak bu mesajlarına bir türlü karşılık alamadı.

''BU KIZI İŞTEN KOVUN''

Kulislerde dolaşan iddiaya göre bu duruma bozulan Mehmet Ali Erbil dizi yöneticilerine gidip “Bu kızı işten kovun” diye tutturdu. Ancak Mehmet Ali Erbil’in bu çıkışı ters tepti ve yapım şirketi bunu yapamayacaklarını söyledi.

Bunun üzerine kesin bir tavır koyan Süreç Film yöneticileri Star TV yönetimini arayarak durumu aktardı. Oradan da onay gelince Süreç Film apar topar Mehmet Ali Erbil'in işine son verdi. Hatta, yine aynı kanalda yayınlanan Çarkıfelek’in de yayından kaldırılacağı iddia ediliyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar