GÜNCEL

Mehmet Akif Ersoy'dan Medyaradar'a FETÖ cevabı!

Habertürk sunucusu Mehmet Akif Ersoy, aldığı bir konuk üzerinden FETÖ ile ilişki kurarak haber yapan medyaradar haber sitesine yaptığı canlı yayınla cevap verdi.

Mehmet Akif Ersoy'dan Medyaradar'a FETÖ cevabı!

Medyaradar haber sitesi, Habertürk sunucusu Mehmet Akif Ersoy'un yayına FETÖ'cü aldığına ilişkin haber yaptı. Ersoy'dan bu habere cevap geldi. 

Twitter hesabından canlı yayın yaparak iddialara cevap veren Ersoy, medyaradar sitesinin ismini zikrederek habere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ersoy, yayında şu ifadeleri kullandı:

“Bu memleketteki FETÖ’cüleri ayıklamak gibi bir görevim yok. Birisi FETÖ’cü ise eğer, onun bulunması, yakalanması hakkında yasal işlem yapılması benim vazifem değil… Siz birine FETÖ’cü dediniz diye o FETÖ’cü olmuyor. Bizim bir hukuk sistemimiz var. Hoca yayında korona ile ilgili görüşlerini paylaşıyor. Hocayı yayına ben çıkardım, bunu da bilmek zorunda değilim. Eğer biri suçluysa onun cezasını vermesi gereken yer belli. Global TV’ye 6 Nisan’da, Star Ana Haber’e 19 Mart’ta konuk olmuş. Ayrıca hoca beraat etmiş, istinaf mahkemesinden de beraat etmiş… Birisinin terör örgütü ile ilişkisi varsa onu ortaya çıkarmak devletin ilgili kurumlarının işidir. Onlar gereğini yaparlar”

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar