GÜNDEM

Mehmet Akif Alakurt'tan skandal paylaşım! Ünlü sunucuyu dağ yamacına çağırdı!

Kadınlara ettiği hakaretlerle gündeme gelen Mehmet Akif Alakurt, bir türlü yıldızının barışmadığı sunucu Bircan Bali'ye bir dağ yamacında röportaj yapmayı teklif etti.

Mehmet Akif Alakurt'tan skandal paylaşım! Ünlü sunucuyu dağ yamacına çağırdı!

Kadınlara ettiği hakaretlerle gündeme gelen Mehmet Akif Alakurt, bir türlü yıldızının barışmadığı sunucu Bircan Bali’ye bir dağ yamacında röportaj yapmayı teklif etti.

Sosyal medyada Türk kadınlarıyla alakalı yaptığı paylaşımla çok konuşulan Mehmet Akif Alakurt, Ece Erken’e sosyal medya hesabından seslenerek Bircan Bali ile röportaj yapmak istediğini söyledi.

ECE ERKEN’E SESLENDİ

Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucuları Bircan Bali ve Ece Erken, Türk kadınlarına hakaret eden Mehmet Akif Alakurt’a sitem etti. Karşılıklı olarak birbirlerini suçlayan tarafların tartışmasında yeni bir gelişme yaşandı. Alakurt, sosyal medya hesabından açıklama yaparak Ece Erken’e seslendi.

“BİRCAN’LA DAĞ YAMACINDA RÖPORTAJ YAPMAK İSTİYORUM”

Alakurt paylaşımında,”Duyurudur. Ece Erken yanınızdaki kız ve sadece bir kameraman olmak şartıyla benim istediğim bir dağ yamacında röportaj yapmak istiyorum” dedi.

 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar