KULİS

"Medyada hiç tahmin edilmeyen isimler namaza başlamış..."

Yeni Şafak gazetesi yazarı Kemal Öztürk, Huber'deki medya iftarının görünmeyen notlarının en başına namaza başlayan gazetecileri koydu...

"Medyada hiç tahmin edilmeyen isimler namaza başlamış..."

Yeni Şafak gazetesi yazarı Kemal Öztürk, Huber'deki medya iftarında dikkatini çeken "namaz" olayını yazdı...

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'la birlikte kalabalık bir gazeteci grubunun namaz kılmaya gittiğini anlatan Kemal Öztürk, şöyle devam etti:

HİÇ TAHMİN ETMEDİĞİM MESLEKTAŞLARIM NAMAZA BAŞLAMIŞ!

"Medya dünyasında bu kadar çok insanın namaz kılıyor olması beni çok duygulandırdı. Hiç tahmin etmediğim meslektaşlarımın namaza başlamış olması ayrıca mutluk verici.  Sonradan bir kısmı tivit attı, İbrahim Kalın’ın arkasında cemaatle namaz kılmışlar. Müezzinliği de bir meslek büyüğümüz yapmış…"

Kemal Öztürk Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte

KAVGALI OLUP DA AYNI MASAYA DÜŞENLERİN HALİ İÇLER ACISIYDI

Salondaki oturma düzenininde "en dipteki" masalara konulduğunu anlatan Kemal Öztürk, "köşe yazarları olarak en arkada oturmaktan şikayetçi olmadık. Tüm salonu uzaktan görüp, kim ne yapıyor, neyle uğraşıyor onu takip ettik" dedi ve özellikle iktidar medyası içindeki kavgaları hatırlatıp şu bilgiyi paylaştı:

"Birbiriyle fena halde polemik yapıp da aynı masaya düşenlerin hali içler acısıydı tabii. Masa düzenini yapanlar ya sektördeki kavgaları takip etmiyor ya da çok fena muzırlar."

Kemal Öztürk'ün yazısının tamamını okumak için TIKLAYIN...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum