GÜNDEM

Medyada en çok hangi medya ve medyacılar konuşuldu?

Medya Takip Merkezi'nin araştırmasına göre, 31 Ekim-06 Kasım arasında medyada en çok konuşulan gazete, gazeteci ve yazar, Tv kanalları hangileri oldu.

Medyada en çok hangi medya ve medyacılar konuşuldu?

Medya Takip Merkezi'nin araştırmasına göre, 31 Ekim-06 Kasım arasında medyada en çok konuşulan gazete, gazeteci ve yazar ve Tv kanalları belli oldu.

En fazla konuşulan gazete ve en fazla konuşulan gazeteciler geçen hafta operasyon yapılan Cumhuriyet oldu.

MTM'nin araştırmasına göre, gazeteciler arasında en fazla konuşulan isim Ünlü gazeteci Can Dündar oldu. Can Dündar 423 kere haberlere konu oldu.

Hikmet Çetinkaya ise 342 kere haberlere konu olarak en fazla konuşulan gazeteciler listesinde kendine ikinci sırada yer buldu.

MTM araştırmasına göre, geçen hafta medyada adı geçen ve haberlere en fazla konu olan gazete hakkında soruşturma başlatılan, yöneticileri gözaltına alınan Cumhuriyet Gazetesi 2.712 kere haberlere konu oldu.

Hürriyet Gazetesi ise 436 kere haberlere konu olarak bu konuda kendine ikinci sırada yer buldu. Ardından ise sırasıyla Zaman 1217 ve Milliyet gazetesi 163  haberle sıralamayı oluşturdu.

Araştırmalara göre geçen hafta medyada adı en fazla geçen TV kanalı TRT oldu. Tam 549 haberle oldukça fazla gündemde kalan TRT'yi 369 haberle Kanal D takip etti.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar