REKLAM

Medyada dev birleşme

Medya planlama ve satın alma dünyası, büyük bir birleşmeye imza attı.

Medyada dev birleşme
GAZETECİLER.COM - Güzel Sanatlar Grubu, medya planlama ve satın alma alanında köklü pazarlama iletişim gruplarından IPG Media Brands'ın markaları Initiative ve BNP ile birleşti. Şirket, yoluna MG-Initiative ve Contentmedia-BNP olarak devam ediyor.

Bu önemli birleşmeyi duyurmak için bir araya gelen IPG Mediabrands Global Pazarlar Başkanı Andrea Suarez, BPN Global CEO'su Mauricio Sabogal, MG-Initiative – Contentmedia-BPN İcra Kurulu Başkanı Mete Soğuksu gelişmeler ve hedefleriyle ilgili bilgi verdi.

IPG Mediabrands Global Pazarlar Başkanı Andrea Suarez, "Türkiye ekonomisine güvendiğimiz için buradayız. IPG olarak amacımız müşterilerimiz için doğru insana, doğru yerde, doğru zamanda iletişimi yaratmak için adımız gibi insiyatifi (Initiative) üstlenmek, içerik sağlayıcılarına (Content) yapılan yatırımları en verimli şekilde yönetmektir" derken, BPN Global CEO'su Mauricio Sabogal, bu birleşmenin taraflarının medya istihbaratı, yaratıcılık, uzmanlık ve satın alım gücü alanlarında mükemmel birer eş olduğunu vurguladı.

MG-Initiative – Contentmedia-BPN İcra Kurulu Başkanı Mete Soğuksu ise artık sektörde yeni ve çok güçlü bir oyuncunun olduğunu vurguladı.

ÇOK OKUNANLAR