GÜNDEM

Medya iftarı ve 'medya münafıklığı'...

Star gazetesi Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, Cumhurbaşkanı'nın karşısında söylediklerine baş sallayıp, ekranda en acımasız şekilde eleştirenleri "medya münafığı" ilan etti...

Medya iftarı ve 'medya münafıklığı'...

Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve yazarı Nuh Albayrak, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Huber Köşkü'ndeki medya iftarından yola çıktı ve "medya münafıklığı"nı yazdı...

İftarın “yandaş”larla sınırlı bir iftar olmadığını, belirten Nuh Albayrak, "Bu davetlere katılanları “yandaş”olmakla suçlayan “candaş”ların da çoğu oradaydı" dedi.

AYDIN DOĞAN'IN OTURTULDUĞU YER RAHATSIZ ETTİ Mİ?

"Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bütün siyasi hayatı boyunca en usturuplu ama en ağır yıpratıcı muhalefeti yürüten" Doğan Grubu’nun Onursal Başkanı Aydın Doğan'ın geniş bir yönetici ve yazar ekibi ile bu iftara katılıp, Erdoğan'ın en yakınında yer aldığını hatırlatan Nuh Albayrak, "Gerçi, bu tür gruplara mensup gazetecilerin, iktidar temsilcilerinden yoğun ilgi ve itina görmesi, onlara daha itinalı davrananlar tarafından hep garip karşılanmış ve eleştirilmiştir ama bendeniz, Aydın Doğan’ın Erdoğan’a yakın oturtulmasını bu tür bir rahatsızlık sebebiyle zikretmedim" dedi.

İFADE ÖZGÜRLÜĞÜNE EN BÜYÜK DARBE

"Kendileri gibi düşünmeyenlere en ağır muameleyi reva görenler, 'dur, yapma' diyenleri de istibdatçı olmakla suçladılar" diyen Nuh Albayrak, "Ve bu çarpıtmalar yüzünden, basın özgürlüğü önündeki gerçek problemleri hiç konuşamadık. Terörü ve teröristi desteklemeyi basın özgürlüğü olarak gören bu çarpık anlayış, ifade özgürlüğümüze en büyük darbeyi vurmuştur" ifadelerini kullandı.

KARŞISINDA TASDİK EDİP, EKRANLARDA YERDEN YERE VURUYORLAR

Cumhurbaşkanı'nın medyaya yönelik millî duruş” uyarısının etkili olacağını sanmadığının altını çizen Nuh Albayrak şöyle devam etti:

"Hiç sanmıyorum. 'Nerden biliyorsun' demeyin, bu filmi çok izledik… Seyahat ve toplantılarda son derece 'uyumlu' davranan, Erdoğan konuştukça başını sallayan bazı meslektaşlarımız, kendi mahallelerine döndüklerinde arenaya çıkmış kaplan kesiliyor, önce tasvip, tasdik hatta taltif ettikleri şeyleri ekranlarda yerden yere vuruyorlar."

ASIL PROBLEM MUHALİFLİK DEĞİL, MÜNAFIKLIK...

"Bu dostlarımız ya tribüne oynuyor veya mahallelerindeki acımasız baskısının kurbanı oluyorlar" diyen Nuh Albayrak, yazısını şöyle bitirdi: "Ama kesin olan bir şey var ki, medyadaki asıl problemin muhaliflik değil, münafıklık olduğunu ortaya koyuyorlar."

Nuh Albayrak'ın yazısının tamımını okumak için TIKLAYIN...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar