TELEVİZYON

Masterchef'te takım kaptanları belli oldu! İşte mavi ve kırmızı takım!

MasterChef Türkiye’nin dün akşam yayınlanan bölümde kaptanlık oyunu heyecanı vardı. İşte MasterChef'te yeni sezonun ilk takımları ve kaptanları...

Masterchef'te takım kaptanları belli oldu! İşte mavi ve kırmızı takım!

MasterChef 2021'de eleme turlarının sona ermesiyle ana kadrosuda yarışacak 16 isim, sezonun ilk mavi takım kaptanı olmak için yarıştı. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna şeflerin değerlendirmesi sonucunda kaptanlığı kazanan isim belli oldu. Sonrasında ise ilk haftanın takım kadroları kaptanları tarafından oluşturuldu.

MASTERCHEF’TE İLK TAKIM KAPTANI KİM OLDU?

MasterChef Türkiye’de sezonun ilk takım kaptanlığı için kıyasıya mücadele yaşandı. Yarışmacılar, şeflerin istediği mantıyı en iyi şekilde 40 dakikada yapmaya çalıştı. Sinop, Kayseri, Bursa, Boşnak, Bodrum, Türkmen mantısı ve farklı birçok mantı çeşidi şeflerin beğenisine sunuldu. 

MASTERCHEF 2021’İN İLK HAFTASININ TAKIMLARI NASIL OLUŞTU?

MasterChef Türkiye 2021’de mavi takım kaptanı olan Burcu, ilk olarak kırmızı takım kaptanı olmasını istediği yarışmacı olarak Eren'i seçti. Sonrasında ilk olarak mavi takım kaptanı başlayacak şekilde yarışmacı seçimi başladı ve mavi takım ile kırmızı takım kadroları oluşturuldu.

Mavi takımda Burcu, Hasan, Hamza, Görkem, Tahsin, Safanur, Fatma, Tunahan yer aldı.

Kırmızı takım ise Eren, Şükrü, Emre, Mert, İbrahim, Dilara, Sergen ve Milhan'dan oluştu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar