TELEVİZYON

'MasterChef Türkiye' jürisini çıldırtan iddia!

TV8'in ilgiyle izlenen yarışması 'MasterChef Türkiye'nin jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu, iki yarışmacıya torpil yapıldığı iddiasına ateş püskürdü.

'MasterChef Türkiye' jürisini çıldırtan iddia!

Jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun oturduğu MasterChef Türkiye yarışmasındaki torpil iddiası olay oldu. Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'MasterChef Türkiye', 21 Kasım Perşembe akşamı eleme bölümüyle ekranlara geldi. Eleme potasına kalan Suna, Kıvanç, Yasin ve Batuhan arasından MasterChef olma hayaline veda eden isim Suna Aydın oldu.

Suna'ya torpil yaparak yarışmadan elemediği ve Batuhan'ın yanında çalıştığı ileri sürülen Somer Sivrioğlu, sosyal medyada gündem olan bu iddialara tek tek cevap verdi.

"NE OLDU?"

Somer Sivrioğlu, Twitter hesabından, "Ne oldu? Batuhan yanımda çalışıyordu, Suna torpilliydi, her şey organizeydi. Üstümüzden prim yapmaya çalışan köpekbalığının etrafında dolaşıp artıklarından beslenen parazitler misali kendini fenomen ilan edenler. İnsanların emeğine, başarısına laf atmak bu kadar kolay olmamalı" mesajını yayınladı." dedi.

"EVET, MANYAĞIZ BİZ" 
Sivrioğlu, "Sırf bunu söylemek için iyi iki şefi sona bırakıp birini elediniz yani" yorumunu yazan bir kullanıcıya, "Evet, manyağız biz. En iyi yarışmacılarımızdan birini Twitter'a yazmak için eliyoruz" karşılığını verdi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar