GÜNDEM

Mart Ayında 17.500 TL Hesaba Yatırılıyor! Bu Ödemeyi Alacaklar Duyuruldu!

Mart ayında çalışanlara 17.500 TL promosyon ödeniyor. Sözleşmeli personel, memur ve kadrolu işçiler bu habere çok sevinecek. Bankanın tek seferde ödeyeceği para hangi kurumda çalışanlar için geçerli?

Mart Ayında 17.500 TL Hesaba Yatırılıyor! Bu Ödemeyi Alacaklar Duyuruldu!

Mart ayı itibarıyla pek çok kurumun çalışanları için promosyon anlaşması yaptığı belirtiliyor. Bankaların promosyon ihalelerine katılarak kurumlara sunduğu teklifler değerlendirilmekte. Bu sefer ise çalışana 17.500 TL'lik promosyon ödeneceği bilgisi iletildi.

Ödeme Kimlere Yapılacak?

17.500 TL'lik ödemenin memur, kadrolu işçi ve sözleşmeli personele yapılacağı öğrenildi. Üstelik ödeme miktarının sabit olması ise ayrı bir olumlu haber olarak karşımıza çıktı. Toroslar Belediyesi'nden gelen açıklamada detaylar aşağıda yer alıyor:

”Memur, kadrolu işçi ve sözleşmeli personel ile Personel Limited Şirketi’nde çalışanları kapsayan ve 3 yıllığına imzalanan anlaşmada belirtilen 17 bin 550 TL’lik promosyon ücreti, 20 Mart 2023 tarihinde Toroslar Belediyesi çalışanlarının hesabına tek seferde yatacak.”

Rekor Promosyon Ödemeleri Yapılıyor

Emeklilerin yanı sıra çalışanlara da yüksek miktarda promosyon ödemesi gerçekleştiriliyor. Bu gelişmeyle birlikte binlerce çalışan 3 yıl taahhüt ile birlikte promosyon parasını alabilmekte. Mart ayından sonra bakalım Nisan ayında hangi kurumda çalışanlar yüksek miktarda promosyon almaya hak kazanacak göreceğiz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar