GÜNDEM

Mart Ayı Sosyal Destek Ödemeleri Başladı! Bakanlık 2500 TL'ye Kadar Ödemesini Yapıyor!

Mart ayı itibarıyla sosyal destek ödemelerinde son dakika gelişmeleri yaşandı. Kimler ne kadar ödeme alacak? 2500 TL'lik yardım için nereden başvuru yapılacağı netleşti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı yardım ödemelerinde son durum açıklandı.

Mart Ayı Sosyal Destek Ödemeleri Başladı! Bakanlık 2500 TL'ye Kadar Ödemesini Yapıyor!

Eğer sizler de sosyal destek ödemelerinin ne zaman yatacağını merak ediyorsanız gerekli detayları paylaşalım. Mart 2023 tarihli Aile Destek Programı ve doğalgaz desteğiyle ilgili sorular yanıt buldu. Bu ay içerisinde ödemelerin hangi tarihlerden itibaren gerçekleşeceği belirtiliyor.

Kimler Kaç TL Ödeme Alacak?

Destek paralarıyla ilgili doğalgaz yardımında 900 - 2500 TL arası ödeme yapılırken, aile destek programı kapsamında ise 850 - 1250 TL arasında ödemeler hesaba geçiyor. Bu sayede sizler de yardım paranızı en kısa sürede hesabınız üzerinden çekebiliyorsunuz. PTT'ye kimliğiniz ile giderek de ödemenizi almanız mümkün.

Sosyal Destekler Her Ay Ödeniyor

Sosyal destek ödemeleri, ilgili yardım türünün dönemi sona erene kadar veya yıl boyu devam etmektedir. Dolayısıyla, eğer Mart ayının başvuru için geç olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. e-Devlet üzerinden gerekli şartları karşıladığınıza dair onay verebilir ve başvuruda bulunabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar