GÜNDEM

Marketler İndirim Yağmuruna Tutuldu! Onlarca Market Fiyat Düşürdü ve Sabitledi!

Temel gıda ürünlerindeki indirim yağmuru sürüyor. Ramazan ayı boyunca pek çok marketten indirim haberi geldi. Ayçiçek yağı, bulgur, pirinç, çay salça ve diğer ürünlerde fiyatlar iyice düştü. İşte ürünlere ait fiyatlarda son durum...

Marketler İndirim Yağmuruna Tutuldu! Onlarca Market Fiyat Düşürdü ve Sabitledi!

Marketlerin güncel duyuruları kapsamında önemli indirimler ortaya çıkıyor. Özellikle de Carrefour, Migros, Bim, Mopaş, Çağrı, Özen Gıda, Onur Marketlerin yapmış olduğu indirimlerde sayının hızla arttığı vurgulandı. Eğer bu marketlerdeki fiyatlara bakacak olursanız yüksek oranda ürünlerin indirimli halde satıldığı ve fiyatların da sabitlendiğini görebilirsiniz.

Et Fiyatları Sabitleniyor!

Ramazan ayında et fiyatları pek çok market tarafından sabitlendi. Onur Market de et fiyatlarını sabitleyenler arasında bulunuyor. Ramazan'dan sonra fiyatlarda nasıl bir değişim olur bilinmez ancak marketlerin bu kampanyası bir süre daha devam edecek.

İndirimler Nisan'da da Sürecek!

Temel gıda ürünlerindeki avantajlı fiyatların Nisan ayında da süreceği ifade ediliyor. Marketlerin yönetim kurulunda bulunan yetkili isimler, vatandaşların olabilecek en ucuz fiyata ürünleri satın alabilmesi adına çalışmaları yürütmekte.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar