GÜNDEM

Markar Esayan: Savaştan korkuyorsanız içiniz rahat olsun

Akşam yazarı Markar Esayan, bugünkü köşesinde gazeteci Mine Kırıkkanat'ın Le Point dergisinin "Erdoğan" kapağı üzerinden sarf ettiği sözlerini eleştirdi. Esayan "Savaştan korkuyorsanız içiniz rahat olsun" dedi.

Pınar Hilal Balta
Pınar Hilal Baltapinarhilalb@gmail.com
Markar Esayan: Savaştan korkuyorsanız içiniz rahat olsun

Fransız Le Point dergisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafının ve “Savaş kapımızda - Ayasofya, Libya, Suriye, Akdeniz! Ve Erdoğan; Kapımızdaki savaş…” yazısının yer aldığı bir kapakla çıktı.

Gazeteci Mine Kırıkkanat da dergi kapağını sosyal medya hesabından paylaşarak "Bu şaka değil. İktidar hırsı buralara varmamalıydı. Ülkeye yazık oluyor" ifadelerini kullandı.

MARKAR ESAYAN: İÇİNİZ RAHAT OLSUN

Akşam yazarı Markar Esayan, bugünkü köşesinde hem Le Point'in kapağını hem de Kırıkkanat'ın konuyla ilgili yorumunu değerlendirdi. Esayan, "Savaştan korkuyorsanız içiniz rahat olsun" dedi:

Savaştan korkuyorsanız içiniz rahat olsun hiçbir şey olmaz. Türkiye ile kimse boy ölçüşmeye cesaret edemez. Bunun en önemli nedeni ahlaki üstünlüğün Türkiye’de olmasıdır. Biz dünyanın öteki ucunda emperyalizmcilik oynamıyor, çoluğu çocuğu anasız babasız bırakmıyoruz.

Ama bir devlet de hakkını koruyamıyorsa devlet değildir.

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar