GÜNDEM

Mahmut Övür'den sert CHP eleştirisi: Skandallar bitmek bilmiyor!

Sabah köşe yazarı Mahmut Övür , CHP'nin girişinde yer alan Atatürk'e ait eski Meclis binası önündeki kalabalık fotoğrafının kaldırılarak yerine Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafının konulduğunu açıkladı.

Mahmut Övür'den sert CHP eleştirisi: Skandallar bitmek bilmiyor!

Sabah yazarı Mahmut Övür, geçmişte CHP’de Aylin Nazlıaka’nın partiden ihracıyla sonuçlanan fotoğraf tartışmasının bir benzerinin tekrar yaşandığını öne sürdü.Övür, bugünkü köşe yazısında “klasik CHP’lilerin” partiden uzaklaştırıldığını, Saadet Partisi veya AK Parti'den ayrılanların el üstünde tutulduğunu öne sürdü. Mahmut Övür, bunun yanı sıra CHP'nin girişinde yer alan Atatürk'e ait eski Meclis binası önündeki kalabalık fotoğrafının kaldırılarak yerine Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafının konulduğunu da açıkladı.

İşte o yazı... 

HP'de skandallar bitmek bilmiyor. Genel merkezden ilçe belediyelerine ya siyasi bir kavga yaşanıyor, ya bir yolsuzluk olayı patlıyor ya da bir taciz olayı ifşa oluyor.
Bunlara ayrılıp gidenleri, istifa edenleri, yeni parti kuranları da eklemek gerekiyor. İşin ilginç tarafı, klasik CHP'liler partiden uzaklaşırken, Saadet'ten veya AK Parti'den ayrılanların el üstünde tutulması.
O isimlerden biri de daha önce AK Parti'nin kamuoyu araştırmalarını yapan İbrahim Uslu... Uslu'nun CHP Genel Başkanı Danışmanı olduğu, genel merkezde de bir odası olduğu yazıldığında Uslu, hemen karşı çıkıp haberi yalanlamıştı:
"Kılıçdaroğlu'nun danışmanı değilim. CHP Genel Merkezi'nde ofisim veya makam odam yok."

Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar