GÜNCEL

Mahmut Övür yazdı: CHP Antalya’da kirli kumpasın ilk kurbanı

CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) kararıyla görevden alınmıştı. Mahmut Övür, bugünkü yazısında bu görevden almanın perde arkasında neler olduğuna dikkat çekti.

Mahmut Övür yazdı:  CHP Antalya’da kirli kumpasın ilk kurbanı

Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür, bugünkü yazısında HP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) kararıyla görevden alınmasının perde arkasında neler yaşandığına dikkat çekti. Mahmut Övür, Muhittin Böcek'in rahatsızlanması sonucu yerine geçen Nusret Bayar'ın bir süre sonra geri dönmesi durumunda görevden alınmasını, Böcek'in açık bir tavır koyduğunu, Genel Başkan'a giderek  "Ya o ya ben..."dediğini iddia etti. 

İşte o yazı... 

Siyasette ilginç bir dönemden geçiyoruz. Bir parti son iki üç yıldır, "hak, hukuk adalet" diye yollara düşerken, o partinin mensupları da parti içinde "hak, hukuk, adalet" arıyor.
Anamuhalefet partisi CHP'den söz ediyorum. Bir partide bundan daha derin bir paradoks yaşanamaz. Bu yüzden CHP'de olup bitenlere akıl sır erdirmek mümkün değil. Aslında sadece CHP değil, bütün muhalefet partilerinde art arda istifaların yaşanması, derin tartışmaların devam etmesi, ülkedeki muhalefet aksının hali pürmelalini göstermeye yetiyor.
CHP Antalya'da yaşananlar bunun en çarpıcı örneği. Çünkü bir süredir CHP Antalya'da derin bir deprem yaşanıyor ve sular durulmuyor. Durulmuyor, çünkü Antalya'da şeytanın bile yeltenmeyeceği kirli bir operasyon yaşandı.
Kısaca anlatalım: Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, hasta yatağında yatarken genel merkez destekli birilerinin "Artık başkan geri dönemez" diye yönetimi ele geçirme operasyonu devreye sokuldu.
Ancak Başkan Böcek iyileşip geri dönünce, bütün bu hesaplar bozuldu. Böcek de kendisine kumpas kuranlara karşı savaş başlattı.
Hedefteki isimlerden biri de CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar'dı. Böcek, kendisine kumpas kuranlarla birlikte hareket ettiğini düşündüğü İl Başkanı Bayar'ı görevden aldırmak için birkaç kez CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar