POLEMİK

Mahmut Övür Ertuğrul Özkök'e fena çaktı; Ülke mi siz mi bittiniz?

Sabah yazarı Mahmut Övür, Süleyman Soylu'ya saldıran Ertuğrul Özkök'ü yerden yere vurdu.

Mahmut Övür Ertuğrul Özkök'e fena çaktı; Ülke mi siz mi bittiniz?

Sabah yazarı Mahmut Övür, Süleyman Soylu'ya savaş açan Kemal Kılıçdaroğlu ve medyadaki yandaşlarından Ertuğrul Özkök'ü topa tuttu.

Mahmut Övür, bugünkü yazısının büyük bir bölümünü Kemal Kılıçdaroğlu'na ayırırken, son kısmında ise eleştiri oklarını Ertuğrul Özkök'e yöneltti.

Övür, "Dinime küfreden bari Müslüman olsa, Erdoğan muhtar bile olamaz diyen, Ahmet Kaya'yı ölüme sürükleyen ve 411 el kaosa kalktı manşetlerini atan o değilmiş gibi. Asıl biten sizlersiniz" dedi.

İşte Mahmut Övür'ün yazısından bir bölüm:

Ülke mi siz mi bittiniz?

Bu siyasi yaklaşımın medya versiyonları da Bakan Soylu'ya saldırmakta gecikmedi. Başı da vesayetçi medyanın has temsilcisi Ertuğrul Özkök çekti. İçişleri ve Adalet bakanlarını kastederek söyle diyordu: "Bu iki bakandan biri, bu ülkenin herhangi bir vatandaşına 'Sen bittin' deme cüretini gösterebiliyorsa... Bilelim ki biten ana muhalefet partisi başkanı değil, bu ülkenin kendisidir..."

Hani o ünlü söz var ya, "Dinime küfreden bari Müslüman olsa..." Sanki Ahmet Kaya'yı ölüme sürükleyen, Irak operasyonunda katliam çığırtkanlığı yapan, vesayet rejiminin seçilme hakkını gasp ettiği bugünkü Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Muhtar bile olamaz" manşeti atan, meclisin verdiği bir kararı "411 el kaosa kalktı" diye yorumlayan ve onlarca kirli haberle ülkeyi çıkmaza sürükleyen o değilmiş gibi...

Evet, bir şeyler bitiyor ama o ülke değil, sizsiniz. Ülkenin bitmesi hayalini çok kurdunuz ama siz bittiniz. Kızgınlığınızın, öfkenizin nedeni de bu...

Mahmut Övür'ün yazısının tamamı için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar