GÜNDEM

Mahmut Övür: CHP'lileri taciz korkusu sardı

Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür, taciz skandallarıyla sarsılan CHP'ye ağır bir eleştiride bulundu ve CHP'lileri taciz korkusu sardı dedi.

Mahmut Övür: CHP'lileri taciz korkusu sardı

Barış Yarkadaş'ın yüksek sesle dile getirdiği ve bunun karşılığında Halk TV'den kovulduğu taciz skandalı CHP'yi karıştırmaya devam ediyor. 

CHP’lilerin üç maymunu oynadığı tabloyu çizen Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür, 'CHP'lileri taciz korkusu sardı' diyerek sessiz kalanlara yüklendi. 

İşte o yazı:

CHP'nin İstanbul Maltepe örgütünde patlayan tecavüz ve taciz skandalı, öyle etkili oldu ki, insanlık dışı saldırılara muhatap olan ama sessiz kalan, sesini duyuramayan mağdurlardaki derin korku duvarı yerle bir oldu. Ve müthiş bir çözülme başladı. Konuşan konuşana... Suskun kalan, yaşadığı iğrençliği unutmaya çalışan, partisi CHP'ye zarar gelmesin diye acısını içine atan, kimseye söylemeyen veya yetkililere söylediği halde etkili olamayan onlarca insan birbiri ardına dökülmeye başladı. Maltepe'deki genç kızın isyanı, eski Milletvekili Gazeteci Barış Yarkadaş'ın şov yapmakla suçlanmasına rağmen bu işin üzerine gitmesi, CHP içinde yaşanan derin yaraların açığa çıkmasına yol açtı. Arkası da geliyor. Hem de şaşırtıcı bir biçimde. İşin ilginç tarafı, bu çözülme, aralarında il, ilçe başkanı, belediye başkanı hatta üst düzey yöneticilerin de olduğu çok sayıda CHP'liyi de kapsama alanına alarak tir tir titretiyor; "Acaba benimle de ilgili bir şey çıkar mı?" korkusu yaşayanların sayısı bir hayli fazla.

Yazının tamamı için tıklayın 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar