GÜNDEM

Mahmut Övür: Buğra Kavuncu İYİ Parti'ye genel başkan olursa şaşırmam

Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür, İYİ Parti'de herkesin bildiği sır diye tanımladığı olayı anlattı ve FETÖ'cülükle suçlanan Buğra Kavuncu'nun partiye genel başkan yapılmasının kendisini şaşırtmayacağını belirtti.

Mahmut Övür: Buğra Kavuncu İYİ Parti'ye genel başkan olursa şaşırmam

Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür, İYİ Parti'de yaşanan FETÖ krizine ilişkin yeni iddialar ortaya attı. Övür, İYİ Parti'de herkesin bildiği sır dediği olayın detaylarını anlattı.

Olayın baş kahramanı ise yine Enver Altaylı... 

Övür olayın ardındansa Buğra Kavuncu'nun partiye genel başkan yapılmasının kendisini şaşırtmayacağını belirtti.

İşte o yazı:

İYİ Parti'de başlayan FETÖ'cü tartışmasının kilit ismi İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ile ilgili ciddi soru işaretleri var. En basiti de derin Almanya'nın küresel şirketinde CEO'luğa kadar yükselişiyle siyasetteki hızlı yükselişinin paralelliği. Onu yakından tanıyanları bile şaşırtan bir sonuç bu. Bu yüzden Ümit Özdağ, projektörleri onun üzerine tuttu. Elindeki kanıtlardan biri FETÖ'cülerin kurduğu Kazakistan'daki işadamları derneğinin başkanlığını yapmasıysa bir diğeri de eski MİT'çi, CIA ve BND bağlantılı ve FETÖ'cü Enver Altaylı'nın dayısı olması. Bu noktada en çok sorulan soru da şu: Peki bir insanın dayısı nedeniyle suçlanması doğru mu? Bu soruya Özdağ, Akşener'in "Benim 7 ceddimde FETÖ'cü yok" sözünü hatırlatarak cevap veriyor: "Madem insanın 7 ceddinde FETÖ'cü olmaması önemliyse o zaman şu fotoğrafa ne diyeceğiz? Bu masada Enver Altaylı var, Kavuncu'nun babası var, kardeşi var ve FETÖ'nün Kazakistan'daki yönetiminin tamamı var. Tam bir FETÖ masası. Lokantanın adı G-Balık, yani Gülen Balık. Bunu herkes biliyor."

Yazının tamamı için tıklayın 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar