GÜNCEL

Mahmut Övür: Boğaz’da İmamoğlu-Mahiroğlu pervasızlığı

Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür, "Boğaz’da İmamoğlu-Mahiroğlu pervasızlığı" başlıklı bir yazı kaleme aldı. İlgili köşe yazısını gazeteciler.com üzerinden okuyabilir ve dinleyebilirsiniz.

İşte Mahmut Övür'ün yazısı:

CHP'nin başını çektiği muhalefet partilerinde kargaşa, kumpas ve "siyasi operasyon" bitmek bilmiyor. Her parti kendi içinde kavgalı olduğu gibi birbirleriyle de kavgalı. İş CHP ile İYİP arasında "savaşsa savaş" deme noktasına kadar geldi.
Adı da kondu; içinde "duygusal ve rantsal" paylaşımların olduğu "Arka kapı diplomasisi"... Adam, İyi Parti içindeyken, CHP'ye daha doğrusu İmamoğlu'na çalışmakta ahlaki bir sorun görmüyor.
Bu tablonun bir ayağında "Duymadım, bende yalan yok" diyen siyasetçiler, diğer ayağında ise iş bitirici yeni yetme medya patronları ve fonlanan medya mensupları var. Ölçü tanımayan ve muhalefeti esir alan yeni bir dalga bu...
İnanılmaz pervasızlar. Göz göre göre kendi partisine kumpas kurdukları ve diğer partilerin içine el attıkları gibi, medya özgürlüğü konusunda sansürcü, "yolsuzluk" ve "kaçak yapı" konusunda da "arsız" davranmakta sınır tanımıyorlar.
CHP'nin yeni patronu...

...

YAZININ TAMAMINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar