TELEVİZYON

Macide Kazım'ı Kazanacak Mı? Gecenin Ucunda'nın Yeni Bölümü Heyecanla Bekleniyor!

Gecenin Ucunda her Salı gecesi Star TV’de ekranlarda olacak yepyeni bölümü ile şimdiden heyecan uyandırıyor.

Macide Kazım'ı Kazanacak Mı? Gecenin Ucunda'nın Yeni Bölümü Heyecanla Bekleniyor!

Gecenin Ucunda her Salı gecesi Star TV’de ekranlarda olacak yepyeni bölümü ile şimdiden heyecan uyandırıyor. Peride Celal'in ölümsüz eseri olan Gecenin Ucunda seyirciyi ekranlara kilitlerken seyirci yeni bölümde neler olacağını merak ediyor. Macide’nin kendini bulma yolunda yaşadığı hayat hikâyesini konu alan müthiş yapım seyirci tarafından da oldukça sevildi. Aşk 'la buluşan Macide’nin kararları oldukça etkili olurken bu duygu ile yeni tanışan Macide' nin neler yapacağı merak konusu oluyor.

Yeni Bölümde Dizinin Konusu

Macide Kazım'ın hapisten çıktığında her şeyin mükemmel olacağına inanması onu hayal kırıklığına uğrattı. Kazım Macide ile olan evliliğinin Macide'nin sadece Berrin'den intikam almak duygusuyla olduğunu düşünerek Macide'ye karşı aldığı tavır sürüyor. Müthiş bir tavır alan Kazım dizide yeni bölümde de bu tavrı sergileyecek gibi duruyor. Fakat bu tavrı kesinlikle hak etmediğini düşünen ve buna çok üzülen Macide ise, Kazım'la eski günlerine tekrar geri kavuşabilmek için elinden gelenden daha da fazlasını yapmak konusunda çok ama çok keskin bir tavırdadır.

Kazım ise siyaset konusundaki kariyerine devam etmek istemektedir. Macide'ye çok ama çok kırgın olan Kazım, yinede bu konuda Macide ile bir hareket etmek zorundadır. Tüm yaşananlar dışında hala aşık olan çift, bu ilişki konusunda başarılı olacak mı? Aşk dolu günlere kavuşacaklar mı?

Yapımcılığını TMC Film’in yaptığı Gecenin Ucunda’nın oyuncu kadrosundaki başarılı isimler şu şekildedir:

“ Kadir Doğulu, Neslihan Atagül Doğulu, Sarp Levendoğlu, Tuba Ünsal, Zuhal Olcay, Özge Özder, Bestemsu Özdemir,  Bertan Asllani, Ebru Aykaç, Aleyna Özgeçen, Şencan Güleryüz ve Abdulkerim İlhan.”

Yönetmenliğini ise başarılı isim olan Barış Erçetin'in üstlendiği başarılı yapım her hafta seyirciyi ekrana kilitliyor. Başar Başaran ve Emre Özdür'ün projedeki tasarımı üstlendiği yapım başarısına başarı katıyor. Senaryo ise, Aysun Erdoğan, Seda Çakır Avunduk, Ezgi Özcan ve Redife Zerener tarafından yazılmaktadır. Aşk dolu senaryosu ile ‘Gecenin Ucunda’ her Salı gecesi hayranları ile Star’da buluşuyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar