GÜNDEM

Maaştan Sonra Sıra İkramiyede! Emekliler 1100 TL Yerine Kaç TL Ödeme Alacak?

Emeklilere yapılan maaş zammıyla birlikte ikramiyeler için de söz verilmişti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin açıklama yaptı mı? Emekliye kaç TL ikramiye ödenecek? Ramazan Bayramı güncel ikramiye miktarı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ikramiye açıklaması haberimizde...

Maaştan Sonra Sıra İkramiyede! Emekliler 1100 TL Yerine Kaç TL Ödeme Alacak?

Emekli vatandaşlar, yakın zaman önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan aldıkları söz ile birlikte emekli maaşlarına zam yapıldığını öğrendi. En düşük emekli maaşı 5500 TL'den 7500 TL'ye çıktı. Bu haberle birlikte milyonlarca emeklinin gözü kulağı maaşlarda idi. Şimdi ise güncel gelişmeler paylaşılıyor.

Emekli İkramiyeleri de Zamlanacak mı?

Maaşlardan sonra sıra ikramiyeye geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, ikramiyelede artırım üzerine bir düzenleme yapılacağı mesajını vermişti. Bu haberle birlikte gözler tekrardan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çevrildi.

İkramiyeye %100 Zam İddası Gerçeği Yansıtıyor mu?

Emekli ikramiyelerine %100 zam yapılacağı yönündeki iddialar gerçeği yansıtıyor mu merak konusu oldu. Henüz konuyla ilgili hükümet yetkililerinden bir açıklama gelmedi. Hali hazırda Ramazan ve Kurban Bayramı için ödenecek ikramiye 1100 TL'dir. Toplamda ise 2200 TL emekli ve memurun hesabına yatırılıyor. Ancak önümüzdeki günlerde ikramiye için yeni bir düzenlemeye imza atılacağı da netleşti.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar