GÜNDEM

Lodos İstanbul'u Etkisi Altına Aldı! Bu Vapur Hatlarında Seferler İptal Edildi!

İstanbul'daki lodosun etkisi bugün daha da fazla hissedildi. Vapur seferlerinin iptal edildiği karar da bunu doğruluyor. Peki hangi İstanbul ilçelerdeki vapur seferleri iptal kararından etkilenecek? Şehir Hatları'ndan resmi açıklama geldi.

Lodos İstanbul'u Etkisi Altına Aldı! Bu Vapur Hatlarında Seferler İptal Edildi!

Yoğun rüzgarlı ve fırtınalı havayla birlikte lodosun etkisi denize yakın yerlerde hissediliyor. Vatandaşın özellikle de haftasonu yoğun bir şekilde kullandığı vapur seferlerini de yakından ilgilendiren gelişmeler meydana geldi. Şehir Hatları'nın güncel olarak yaptığı açıklamada vapur seferlerinin bir kısmının iptal edildiği duyuruldu.

Hangi Vapur Seferleri İptal Edildi?

Gelen bilgiler doğrultusunda Bostancı-Moda-Kadıköy-Kabataş, Avcılar-Bostancı, Avcılar-Bakırköy-Yenikapı-Kadıköy ve Maltepe-Adalar vapur seferlerinin iptal edildiği açıklandı. Diğer vapur seferlerinin ise devam edeceği vurgulandı.

İstanbul'da Lodos Var!

Deniz havasındaki belirsizlikle beraber lodosun etkisi tüm hızıyla devam ediyor. Bu nedenle yetkililerin alabildiği önlemlerin başında ise vapur seferlerini iptal etmek geliyor. Lodos etkisi geçtiği takdirde vapur seferleri sorunsuz şekilde devam edecektir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar