GÜNDEM

Liselilere 600 TL Üniversitelilere 1000 TL Destek Parası Ödenecek! Mobil Uygulamayı İndirip Hemen Başvurun!

Öğrencilere yardım parası sağlama konusunda çalışmalar yürüten belediye, liseliler için 600 TL öderken üniversiteliler için ise 1000 TL ödeme yapacak. Eğitim alanında önemli yardımlar sağlayan belediye bu sefer deprem sonrası öğrencilere nakdi yardım ödemesi gerçekleştiriyor. İşte başvuru yapmanız için şartlar...

Liselilere 600 TL Üniversitelilere 1000 TL Destek Parası Ödenecek! Mobil Uygulamayı İndirip Hemen Başvurun!

Destek ödemeleri kapsamında depremzedelerin daima yanında olan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, şimdi de öğrenciler için yardım ödemelerine başladı. Başvuru yapılması halinde ödemeyi alıp alamayacağınız belli olacak. Son zamanlarda başvuru sayısının iyice arttığı belirtildi. Belediye yardımlarına başvuru sağlamak oldukça kolay.

Belediyeden Öğrenci Destek Açıklaması

Belediye, öğrencilerin ihtiyaçlarının bir kısmını karşılayabilmek adına başvuruları açtı. Lise ve üniversiteli öğrenciler, şartları karşılıyor ise destek parası alabilecek. Liselilere 600 TL ödenirken üniversitelilere ise 1000 TL ödeme yapılacak.

Belediyenin açıklamasında ”Nurdağı ve İslahiye’de lise öğrencilerimize 600 TL, üniversite öğrencilerimize ise 1.000 TL maddi destek sağlayarak yaralarımızı sarıyoruz. Sevgili öğrencilerimiz destek için başvurularınızı Kadın Dostu Kent Gaziantep ve Genç Gaziantep mobil uygulamalarından yapabilirsiniz.” denildi. Sizler de mobil uygulamaları indirerek başvuru işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar