TV HABER

Lerzan Mutlu, Seda Sayan'ın odasına el koydu!

Lerzan Mutlu, Renkli Sayfalar'a sunucu olarak, üç dileğine birden kavuştu... En önemlisi ise SEda Sayan'la ilgili olanı...

Lerzan Mutlu, Seda Sayan'ın odasına el koydu!

Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel’in içerik değişikliğine direnip bıraktıkları Kanal D'nin Renkli Sayfalar programını Şule Zeybek ve Dr. Aykut Kolonkaya ile birlikte sunmaya başlayan Lerzan Mutlu'nun bu sıralar çok mutlu olduğu konuşuluyor...

Lerzan Mutlu'nun programa başladığı için mutluluğu biliniyordu... Ancak Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, Lerzan Mutlu'yu mutlu eden diğer iki gelişmeyi de gün yüzüne çıkardı.

Eyüboğlu'nun yazısına göre, Lerzan Mutlu piyasadaki tek modeli Seda Sayan'ı Kanal D'de de takip etmeye başladı...

Lerzan Mutlu, Kanal D yönetiminden kulis olarak Seda Sayan'ın kullandığı odayı istedi ve o oda Lerzan Mutlu'ya verildi... Bu da Lerzan Mutlu'yu çok mutlu etti...

Lerzan Mutlu'yu mutlu eden bir diğer olay ise kanlı bıçaklı olduğu iki sunucunun programlarını ellerinden almış olmakmış!..

Beyaz TV’de “Söylemezsem Olmaz”da moderatörlük yaptığı dönemde “Renkli Sayfalar”ı sunan Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel’le kavgalıydı Lerzan Mutlu...

Şimdi kavgalı olduğu isimleri gönderterek yerlerine oturmak da Lerzan Mutlu'lu daha bir mutlu etmiş!..

İşte Ali Ebüboğlu'nun o yazısı:

LERZAN’DAN ‘MUTLU’SU YOK!

Alaaddin’in sihirli lambasından süzülüp çıktıktan sonra havada asılı kalan cin, “Dile benden ne dilersen?” deseydi, öyle sanıyorum ki Lerzan Mutlu, “O kadarını da yapmaz” diye üç şey birden istemezdi.

Cin yardımıyla değil, ama “Renkli Sayfalar” sayesinde üç dileği birden gerçekleşti Lerzan Mutlu’nun…

Lerzan’ı tanıyanlar bilir ki, şov dünyasında tek rol modeli Seda Sayan’dır.

Lerzan, Kanal D’deki “Renkli Sayfalar”ın üç yorumcusundan biri olunca ne yaptı biliyor musunuz?

Şule Zeybek ve Dr. Aykut Kolonkaya’nın partneri Mutlu, Kanal D’de programa başlayınca, kulis olarak yıllarca Seda Sayan’ın kullandığı odayı istedi ve aldı.

Lerzan Mutlu, Beyaz TV’de “Söylemezsem Olmaz”da moderatörlük yaptığı dönemde “Renkli Sayfalar”ı sunan Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel’le kavgalıydı.

Taraflar ekrandan ekrana fena kapışmışlardı.

Kanal D yönetimi “Renkli Sayfalar”da sunucu ve içerik değişikliğine gidince Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel’in kalktığı masaya ve koltuklardan birine şimdi Lerzan Mutlu oturdu.

O yüzden Lerzan Mutlu’dan “Mutlu’su yok bu aralar…

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum