DİZİ DÜNYASI

Kuruluş Osman'dan Şehitler Tepesi mesajı

Şehitler tepesi boş kalır mı, kalmaz mı polemiği geçen hafta siyasetin en önemli gündem maddelerinden birini oluşturmuştu. Sabah yazarı Yüksel Aytuğ da Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman'da bu konunun senaryoya taşınıp bir mesaj verildiğini belirtti.

Kuruluş Osman'dan Şehitler Tepesi mesajı

 'Şehitler tepesi boş kalır mı, kalmaz mı' polemiği geçtiğimiz haftanın en çok konuşulanları arasında yer almıştı. Sabah yazarı Yüksel Aytuğ da konunun Kuruluş Osman'ın senaryosuna taşındığını söyledi ve o sahneyi okuyucularına aktardı.

Kuruluş Osman'dan Şehitler Tepesi mesajı

Şehitler tepesi boş kalır mı, kalmaz mı polemiği geçen hafta siyasetin en önemli gündem maddelerinden birini oluşturmuştu. Atv'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman ise önceki gece konuyu senaryosuna taşıyıp izleyenleri duygulandıran etkileyici bir mesaj verdi.
Son bölümde Osman Bey, Moğollara karşı verdiği amansız mücadele sırasında zalim Balgay ile karşı karşıya geldi ancak tuzağa düşürülüp esir alındı.
Geceye damga vuran sahne ise Samsa ile Çetin arasında yaşandı.
Samsa, şehit olmak istediğini dile getiren Çetin'e, "Şehitler tepesi doludur Çetin'im. Boş da kalmaz evelallah" diyerek, hem tartışmalara son noktayı koydu, hem de İdlib'de şehit olan Mehmetçiklere son derece anlamlı bir saygı duruşunda bulunmuş oldu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar