TELEVİZYON

Kuruluş Osman'a Taze Kan Katıldı! ATV Dizisinde Hangi Oyuncu Yer Alacak?

ATV dizisi Kuruluş Osman'a hangi oyuncunun katıldığı ortaya çıktı. Yeni bölüm fragmanıyla beraber ünlü isimle anlaşma sağlandığı öğrenildi. Oyuncunun ismi ve canlandırdığı karakter hakkında da bilgi verildi. Kuruluş Osman'ın 115. bölümünde yaşananlar haberimizde...

Kuruluş Osman'a Taze Kan Katıldı! ATV Dizisinde Hangi Oyuncu Yer Alacak?

ATV'de yer alan Kuruluş Osman dizisi, yıllardan beridir yüksek reytingle yayın hayatına devam ediyor. Dizinin senaryosunda önemli bir değişikliğe imza atıldı. Bundan sonraki süreç içerisinde dizide kimin oynayacağı belirlendi. Başarılı isimle anlaşma sağlandığı öğrenildi ve artık kendisini de dizide göreceğiz.

Kurulu Osman Dizisine Kim Katıldı?

Berik Aitzhanov, artık Kuruluş Osman dizisinde oynayacak. Dizide Moğol Komutan Nayman rolü ile hafızalara kazanacak gibi gözüküyor. Kendisinin hayat verdiği karakter ilk kez görücüye çıktı. İlk izlenim ise oyuncunun oldukça başarılı olduğu yönünde. Diziyle ilgili farklı bir sorunuz olması durumunda bizlere yorumlar kısmından iletebilirsiniz. Yeni bölüm ve önümüzdeki haftalarda yayınlanacak bölümde neler yaşanacak hep birlikte göreceğiz.

Oyuncu Kadrosu İlgi Çekiyor!

Diziye yeni katılan Berik Aitzhanov'un yanı sıra Burak Özçivit, Yıldız Çağrı Atiksoy, Seda Yıldız, Özge Törer, Rüzgar Aksoy'un da başarılı performansı ilgi çekmekte. Oyuncu kadrosuna yapılan takviyeler ise diziyi olumlu anlamda etkiliyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar