GÜNDEM

Kurtuluş Tayiz, "savaşa hayır" diyenlere "etki ajanı" dedi

Kurtuluş Tayiz, bugünkü köşesinde Barış Pınarı Harekatı daha başlamadan sosyal medyayı ayağa kaldıran "savaşa hayır" diyenleri "etki ajanı" ilan etti.

Kurtuluş Tayiz, "savaşa hayır" diyenlere "etki ajanı" dedi

Akşam yazarı Kurtuluş Tayiz, Barış Pınarı Harekatı'nın ardından muhalefetin duruşunu "Pentagon ile aynı" olduğunu ifade etti.

"Savaşa hayır" diyenleri de eleştiren Tayiz, bu slogan ile tarafını muğlak da olsa belli edenlerin "etki ajanı" olduğunu söyledi. 

İşte Kurtuluş Tayiz'in yazısı:

Ana muhalefet partisi olarak CHP Genel Balkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Barış Pınarı’na gönülden destek verdiği de söylenemez. Hatta, harekatın başlayacağı gün sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ve Barış Pınarı harekatını “7 soruluk” bir metinle hedef alarak tarafını belli etmiştir. İşin doğrusu Pentagon ve Batı’nın bu operasyona karşı duruşu, tavrı neyse CHP’ninki de onlardan farklı değil.

“Savaşa hayır” korosu için de söylenecek çok fazla bir şey yok; bunlar, uzun süredir içeride ‘etki ajanlığı’ yapan bir gruptur. Bir kısmı da PKK’ya açıktan destek veremedikleri için böyle kaçamak söylemlerle Barış Pınarı’na karşı çıkıyorlar. Türkiye’nin tek hedefi bekasını tehdit eden “terör koridoru” ve Pentagon ve İsrail’e taşeronluk yapan terör örgütüdür. Amerikan Başkanı dahi itiraf etmişken, bu gerçeği çarpıtmaya artık kimsenin gücü yetmez.

Yazının tamamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar