DİZİ DÜNYASI

Kurtlar Vadisi'nin ipini bu sahne mi çekti?

Son dönemlerde gündemden düşmeyen Kurtlar Vadisi Pusu'da darbe girişiminden 1 ay önce Boğaz Köprüsü'nün ayağında çekilen sahnede geçen diyaloglar şaşkına çevirdi.

Kurtlar Vadisi'nin ipini bu sahne mi çekti?

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi Pusu hakkındaki iddiaların ardı arkası kesilmiyor.

Pana Film'in 'Kurtlar Vadisi Darbe' filminin marka tescilini ve Web sitesini 15 Temmuz darbe girişiminden önce 2 ay önce alması "darbeden haberleri var mıydı?" sorusunu akıllara getirmişti. Bu tartışmalar sürerken dizinin farklı bölümlerindeki 'Erdoğan' yazılı mezar taşı ve 'RTE' plakalı araçlar tartışmanın fitilini ateşlemişti.

ŞİMDİ DE KÖPRÜ SAHNESİ

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz'ın bugün yayınlanan bölümünde ise darbeden 1 ay önce Kurtlar Vadisi'nin 299. bölümündeki köprü sahnesine dikkat çekildi. 15 Temmuz darbe girişiminin başladığı yer olan Boğaz Köprüsü'yle ilgili çarpıcı diyaloglara yer veriliyor.

İŞTE KURTLAR VADİSİ'NDE OLAY O DİYALOGLAR...

-Niye buradayız?

-Biraz Boğaz havası ikimize de iyi gelmez mi sevgili dostum

- İstersen hayalindeki Babil Kulesi'ni buraya dikelim ne dersin? Boğaz manzaralı Babil Kulesi...

- Çok yakında bu manzara kalmayacak o yüzden keyfini çıkar. Üç köprüyü birden havaya uçuracağım!

- Anlamadım?

-Anlamayacak bir şey yok

-Asya ve Avrupa'yı birbirinden ayırmanın zamanı geldi.

- Bu, Konsey'in emri mi?

-Karşılıklı bir anlaşma

-Karşılığında ne alacaksın?

-Babil'in anahtarı sonsuza kadar benım olacak.. İşte o zaman sevgili dostum; Babil Kulsesi'ni istediğimiz yere dikebiliriz. Hatta belki bu köprünün yerine onu dikeriz! ...Bir...iki...üç... Bum!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar