GÜNCEL

Kürşat Ayvatoğlu soruları yanıtladı: Bir insan hata yapabilir

Uyuşturucu kullanırken çekilen görüntüleri ortaya çıkan Kürşat Ayvatoğlu, DW Türkçe'den Nevşin Mengü'nün sorularını yanıtladı.

Kürşat Ayvatoğlu soruları yanıtladı: Bir insan hata yapabilir

Lüks bir araçta uyuşturucu kullanırken çekilen görüntüleri ortaya çıkan ve iki kez gözaltına alındıktan sonra ev hapsi şartıyla serbest bırakılan Hamza Kürşat Ayvatoğlu, DW Türkçe'den Nevşin Mengü'nün sorularını yanıtladı.

Ayvatoğlu yaptığı açıklamada ilk ifadesinde söylediği "pudra şekeri" sözüyle ilgili, "Partiyi üzmemek adına aklıma ilk geleni söyledim" ifadelerini kullandı.

Ayvatoğlu açıklamasında, "Bu videodan kesinlikle benim haberim yok, gizli bir şekilde çekildiği ortadadır. Özel WhatsApp grubumuz dediğimiz için kendi yaptıkları olayları kendileri paylaşıyordu. Bunun bende de olduğunun farkında. Ben gerekli şikayetleri yapacağım" dedi.

Özür diledi

" Süleyman Soylu'nun gece gündüz vermiş olduğu bu mücadelede onun tebessümüne vesile olayım derken üzülmesine vesile olduğum için çok pişmanım, ondan çok çok özür diliyorum" diyen Ayvatoğlu, "Ben bir adamı seviyordum, onun peşinden ilerleyip ona destek olmak istiyordum. Sayın Cumhurbaşkanımızın böyle karşısına çıkmak istemezdim" ifadelerini kullandı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar