KAYBETTİ

Kurgu haber hazırlayan Fatmanur Boylu kaybetti

Habertürk'teki ana haber bülteninde "karne hediyesi et" haberi, Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Haberin muhabiri Fatmanur Boylu'nun, ekrana yansıyan görüntülerin öncesinde ropörtaj yaptığı çocuğa söylemesi gereken cümleyi tembihlediği anların yayınlanması sonrası muhabir Boylu, kaybetti köşemizde yer aldı.

Türkiye, Habertürk ana haber bülteninde yayınlanan bir haberi uzun süre konuşmuştu. Habere göre ilkokula giden Ayaz isimli çocuğa, annesi karne hediyesi olarak et almıştı. Haber hızla yayılınca, çocuğun ailesi, durumlarının iyi olduğunu ve bir ev, bir de arabaları olduğunu belirtti. Ailenin, kendileri üzerlerinden siyaset yapılmasına tepki göstermesinin ardından Habertürk, haberin muhabiri Fatmanur Boylu'nun işine son verdi.

Twitter hesabından açıklama yaparak 'çocuğun kulağına söylemesi gerekenleri fısıldadı' iddialarına yanıt veren Fatmanur Boylu, iddianın doğru olmadığını ve haksız yere işten kovulduğunu söyledi.

Ancak Habertürk, haberin ham görüntülerini yayınlayınca gerçek ortaya çıktı. Görüntülerde muhabir Boylu'nun mikrofonu çocuğa uzatmadan önce "Ayazcığım bana şey der misin, 'Annem karne hediyesi bana et aldı" dediği görüldü.

Aynı isteği bir bir kez daha tekrarladığı duyulan Fatmanur Boylu, bu davranışları ile KAYBETTİ köşemizde yer aldı.

Tüm 'kaybetti' haberleri için tıklayın

Tüm 'kazandı' haberleri için tıklayın

Tüm 'alkış' haberleri için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar