GÜNCEL

Külliye'ye giden CHP'li Muharrem İnce mi? Sözcü yazarına çağrısı var

Sözcü yazarı Rahmi Turan'ın bugünkü köşe yazısında paylaştığı kulis bilgisi gündeme bomba gibi düştü. Turan'ın aktardığına göre 9 Kasım akşamı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne CHP'li bir isim gitti ve Erdoğan'la görüştü. Bunun ardından herkes bu ismi merak edip araştırmaya başladı. Bazı kişilerin iddiasına göre bu isim Muharrem İnce idi. İnce'den hem bu iddialara yanıt hem de Sözcü yazarına çağrı geldi.

Külliye'ye giden CHP'li Muharrem İnce mi? Sözcü yazarına çağrısı var

Bugün herkes Sözcü yazarı Rahmi Turan'ın yazısını konuşuyor. Turan, Külliye'ye yakın bir ismin kendisine aktardığı görüşme detayını okuyucuları ile paylaştı. Turan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Külliye'ye gelen CHP'li isme "Türkiye'nin güvenliği için senin CHP Genel Başkanı olman gerekir" dediğini belirtti.

Sözcü yazarı bu CHP'liye ulaşamadığı ve onay alamadığı için isim vermedi... Bunun ardından herkes tahmin ve çeşitli iddialarda bulundu.

Bazılarına göre Külliye'ye giden ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşen isim Muharrem İnce idi... İnce'nin konuya ilişkin ne söyleceği merak ediliyordu ve beklenen açıklama geldi.

Adı geçmeyen kişinin kendisi olmadığını belirten İnce, "CHP Genel Başkanını özgür iradeli kurultay delegeleri seçer, Saray CHP’ye müdahale edemez. Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan’ın yazısında isim vermeden belirttiği kişi ortaya çıkmalıdır. Çıkmıyorsa Saray kapılarında CHP Genel Başkanlığı kovalayan o ismi Rahmi Turan açıklamalıdır." dedi.

Sözcü yazarı Rahmi Turan'ın bu ismi açıklayıp açıklamayacağı bilinmiyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar