GÜNDEM

Kudüs nasıl kurtulur? Kemal Öztürk 11 kural açıkladı

Kudüs'ün tüm BM anlaşmalarına, tarihi ve dini realiteye aykırı olarak İsrail'e teslim edildiğini söyleyen Kemal Öztürk 'Bu İslam dünyasının utancıdır' dedi ve son videosunda 'Kudüs nasıl kurtulur?' sorusunun cevabını verdi.

Kudüs nasıl kurtulur? Kemal Öztürk 11 kural açıkladı

"Kudüs’ü sadece duygularını, inancını kullanarak kurtaramazsın." diyen Öztürk  11 kural sıraladı. Öztürk beğeni ve yorum yağan videosunda şunları söyledi:

Kural 1 Bir mücadele, hasım güçlü olduğu için değil, sen zayıf olduğun için kaybedilir. Güçlü bir devlet, güçlü bir millet, güçlü bir birey olmak zorundasın.

Kural 2 Güçlü olmak için; Devlet aklını Sivil toplum enerjisini Bireyler iman gücünü kullanır. Bunları birbirine karıştırma. Hepsi bir araya gelir birlik olur, dirlik olur, güçlü olunur.

Kural 3 Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi’nin sözünü aklından çıkarma: “Dostlarıyla uğraşanlar, düşmanlarını yenemez.” Dostlarınla, yol arkadaşlarınla, Müslüman kardeşinle uğraşma, gıybet yapma, onları dışlama, zayıf düşürme. Safları bozma, adam eksiltme, yapanlara izin verme. Tek hedefin, tek hasmın Kudüs’ü işgal edenler, onları destekleyenlerdir. Buna odaklan, enerjini buraya harca.

VİDEONUN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar