GÜNDEM

Kübra Par’dan kısıtlanan twitter hesabıyla ilgili açıklama geldi

Habertürk yazarı Kübra Par, bugünkü köşesinde twitter hesabının neden askıya alındığını bilmediğini, sorunun çözülmesi için uğraştığı halde sorunu çözemediğini, twitter kurallarını ihmal etmek bir yana monoton bir kullanıcı olduğunu ve twitter olmadan geçen günlerini yazdı.

Kübra Par’dan kısıtlanan twitter hesabıyla ilgili açıklama geldi

Habertürk yazarı Kübra Par, bugün kaleme aldığı yazısında twitter tarafından kısıtlanan hesabının hangi gerekçeyle kısıtlandığını bilmediğini ifade ederek sözlerine şu şekilde devam etti "Ne olduysa salı sabah yazımın bir bölümünü paylaştıktan sonra oldu.Öğlen uygulamayı tekrar açtığımda hesabım askıya alınmıştı.O gün bu gündür açılmıyor. Hesaba tekrar girmeye çalıştığımda “Seni arayarak doğrulama kodu ileteceğiz” diye bir mesaj çıkıyor önce.“Beni ara” diyorum fakat “Bir hata oluştu” diyor."

Şifresini değiştirip, destek hesaplarına mail attığı halde; sorunun çözüme kavuşturalamadığını aktaran Par, "Dışarıdan profile girmeye çalışanlar “Bu hesapta olağandışı etkinlikler tespit ettiğimiz için bu uyarıyı alıyorsun. Yine de görüntülemek istiyor musun?” diye fantastik bir uyarıyla karşılaşıyor. Medya siteleri hakkımda “Twitter Kübra Par’ı sansürledi” diye tuhaf haberler yapıyor.3 gündür düşünüyorum, bu kadar ciddiye alınacak hangi olağandışı etkinliklere imza atmış olabilirim? Aynı numaraya kayıtlı sahte hesaplarım yok.” şeklinde konuştu.

Par, trollük yapmadığını, ahlaksız edepsiz şeyler yazmadığını ifade ederek sözlerine şu satırları ekledi "Ivanka Trump gibi konserve reklamı paylaşmıyorum.Tek yaptığım televizyon programlarımı ve yazılarımı duyurmak.Ara sıra da bir iki entel tivti retweet etmek. Yani bırakın Twitter kurallarını ihlal etmeyi son derece monoton bir kullanıcıyım. Ne binlerce beğeni alacak beylik laflar ediyorum, ne de linç yiyecek kadar sivri çıkışlar yapıyorum. Belki de çok sıkıcı olduğum için kapattılar. Gerçi öyle olsa benden önce Fatih Altaylı’nın hesabını kapatmaları lazım.”

Twitter olmadan geçen günlerine de değinen Par, "Pek umursamıyor gibi yapıyorum ama elim günde 20 kez uygulamaya gidiyor. Bazı anlarda büyük bir eğlenceyi kaçırıyormuşum ya da önemli gelişmelerden habersizmişim duygusuna kapılıyorum." dedi.

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar