GÜNCEL

Kübra Par'dan Kıraç'ın Milli Takım şarkısına eleştiri: Marş vasat, klip uyduruk ötesi

Mustafa Sandal'ın Milli Takım için bestelediği şarkının beğenilmemesinden sonra bu kez Kıraç'ın Milli Takım şarkısı eleştiriye uğradı. Kıraç'ın şarkısında futbolculara 'Mehmetçik' benzetmesi yapılması sosyal medyada tepkilere neden oldu. Habertürk gazetesi yazarı Kübra Par'da Kıraç'ın milli takım şarkısı için, 'Marş vasat, klip uyduruk ötesi' diyerek eleştiren isimlerden biri oldu.

Kübra Par'dan Kıraç'ın Milli Takım şarkısına eleştiri: Marş vasat, klip uyduruk ötesi

Habertürk gazetesi yazarı Kübra Par, Kıraç'ın Milli Takım için bestelediği şarkıyı eleştirdi. Şarkıcı Mustafa Sandal'ın milli takım için bestelediği 'Bizim Çocuklar' şarkısı sosyal medya kullanıcılarının beğenisini alamamıştı. Bu kez de Kıraç'ın milli takım bestesi, sözleri nedeniyle sosyal medyada eleştiri aldı. Kübra Par, Kıraç'ın Milli Takım için bestelediği marşın vasat, klibinde uyduruk hazırlandığını söyledi. 

İşte o yazı... 

Şarkıcı Kıraç, EURO 2020'de mücadele edecek Türkiye A Milli Futbol Takımı için bir şarkı bestelemiş.

Twitter’dan "Ay yıldızlı formayı giydiğinizde artık siz de birer Mehmetçiksiniz" notuyla paylaşmış.

Milli takımda oynamayı askerliğe eşit tutması epeyce tartışma yarattı.

Centilmenlik, rekabet, güzel zaman geçirmek için oynanan maçları cephe savaşlarıyla eşitlemek son derece uygunsuz bir benzetme olmuş.

Marşın müziği ve sözleri de son derece vasat.

Ama ben asıl çektiği klibe takıldım. Madem Milli Takım için bestelemiş klipte niye sadece zatı şahanelerini seyrediyoruz.

Milli takımın eski maç görüntülerinden doğru düzgün bir klip hazırlamak çok mu zordu?

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar