GÜNDEM

Kübra Par'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na uyarı: Bu ‘madde’ bağımlılığından kurtulun

Habertürk yazarı Kübra Par, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun ülkedeki sorunlar için çok maddeli teorik çözümler ürettiğini ve bu alışkanlığı bırakması gerektiğini söyledi.

Kübra Par'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na uyarı: Bu ‘madde’ bağımlılığından kurtulun

Habertürk gazetesi yazarı Kübra Par, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ülkedeki sorunlar için çok maddeli teorik çözümler ürettiğini ve bu alışkanlığı bırakması gerektiğini söyledi:

"HALK ÜZERİNDE HİÇBİR ETKİSİ YOK"

Kemal Bey son yıllarda bir alışkanlık edindi, ülkedeki sorunlar için çok maddeli teorik çözümler üretiyor. Şöyle bir hafızamı yoklamak için Google’a “Kılıçdaroğlu madde” yazdım, şu sonuçlar çıktı: Kılıçdaroğlu 16 madde... Kılıçdaroğlu 7 madde... Kılıçdaroğlu 10 madde... 5 madde, 20 madde... Liste böyle uzayıp gidiyor. Peki, akılda kalan bir içerik var mı? Maalesef yok. Açıkçası çok maddeli bu teorik önerilerin halk üzerinde hiçbir etkisi olmuyor.

"BU MADDE BAĞIMLILIĞINI BIRAKMALISINIZ"

Sayın Kılıçdaroğlu’na naçizane önerim teoride mükemmelleşmek yerine pratiğe odaklanması ve bu ‘madde’ bağımlılığından bir an önce kurtulması. Meral Akşener ve Muharrem İnce gibi vatandaşla bire bir buluşması. Dertlerini dinlemesi, sorunlar için somut çözümler anlatması...

"ÇABANIZI CHP İÇİN DE HARCAMALISINIZ"

Türkiye İstanbul’daki 961 mahalleden ibaret değil Kemal Bey... Üstelik hiçbir teşkilat çalışması sahada bir liderin yaratacağı rüzgârı yaratamaz. Hazır 2023’e kadar erken seçim olmayacağı kesinleşmişken, ittifak stratejilerine harcadığınız enerjinin yarısını CHP oylarını artırmaya ayırmalısınız artık... Hem parti içindeki muhalif çıkışların da önünü ancak halkın desteğini arkanıza alarak kesebilirsiniz. Yalnızca ‘dostlarınız'ın desteğini alarak değil...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar