GÜNDEM

Kübra Par'dan İlyas Salman'a tepki: Kardeşim, size ne!?

Habertürk yazarı Kübra Par, Şener Şen için "keşke ortaya çıksa" diyen İlyas Salman'a tepki gösterdi. Par, "Canı isterse yorum yapar istemezse yapmaz kardeşim size ne?" ifadelerini kullandı.

Kübra Par'dan İlyas Salman'a tepki: Kardeşim, size ne!?

Habertürk gazetesi yazarı Kübra Par, Halk TV'de katıldığı bir programda meslektaşı Şener Şen için "Keşke ortaya çıksa da günümüz Türkiye’sinde biraz gerçeklerden bahsetse. Bir dik duruşu olsa. Dik duruşu var ama kendine de saklıyor onu. Tuttuğu takımı bile gizliyor" diyen İlyas Salman'a tepki gösterdi:

Kusura bakmayın ama Türkiye gibi kutuplaşmış bir ülkede, iki mahallenin trolleri de birilerine saldırmak için tetikte av beklerken oyunculuğu ile her kesim tarafından sevilen Şener Şen’den siyasi yorumlar yapmasını beklemek düpedüz haksızlıktır.

Canı isterse yapar istemezse yapmaz kardeşim size ne?

Nasıl ki bir sanatçının siyasi görüşlerini özgürce açıklamasına saygı duyuyorsak, kabuğuna çekilip huzur aramasına da saygı duymalıyız.

Ayrıca bu zamanda asıl dik duruş, bir mahalleyi arkasına alma kolaycılığına kaçmadan üstüne vazife olan işi doğru düzgünce yapmaktır belki de...

Şener Şen’in üstüne asıl vazife olan oyunculuğu iyi yaptığından da kimsenin şüphesi yoktur sanırım...  

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar