GÜNDEM

Kübra Par'dan Hülya Hökenek'e destek

Geçmişte çalıştığı kurumlar ve yaptığı röportajlar ile gündeme getirilen Habertürk spikeri Hülya Hökenek'e Kübra Par'dan destek geldi.

Kübra Par'dan Hülya Hökenek'e destek

Barzani ile görüşmesinden dolayı Hökenek'in topa tutulmasına tepki gösteren Lğbra Par, bu yapılanın haksızlık olduğunun da altını çizdi. 

İşte Kübra Par'ın meslektaşı Hülya Hökenek'e destek yazısı:

Bu ülkede kendi geçmişinin unutulduğunu zannederek başkalarına geçmişte yaşananlar üzerinden operasyon çekmeye çalışanlar beni gerçekten hayrete sevk ediyor.

Bu durumun mağdurlarından biri de gazeteci arkadaşımız Hülya Hökenek…

Devlet televizyonu TRT’de çalıştığı dönemde eski IKBY Başkanı Mesud Barzani ile yaptığı röportaj sanki kriminal bir olaymış gibi tekrar tekrar ısıtılıp önüne çıkarılıyor.

Yahu Barzani ile görüşmek suç mu?

Daha geçtiğimiz hafta Milli Savunma Bakanımız Hulusi Akar, Mesud Barzani’yi ziyaret ederek birlikte poz vermedi mi? Ya da Cumhurbaşkanı Erdoğan PKK’lı teröristlerin Sincar’dan çıkarılması için Irak Bölgesel Yönetimi ile ortak operasyon yapılabileceğini anlatmadı mı?

Efendim Hülya yıllar önce Fatih Altaylı ile çalışıyormuş, Öcalan röportajında ona eşlik etmiş.

Gazeteci dediğin herkesle röportaj yapabilir. Bu, görüşlerini paylaştığı anlamına gelmez.

Ne yani 2013’te Çözüm Süreci zamanı Kandil’den yayın yapan Anadolu Ajansı da suç mu işliyordu?

Yerel seçim öncesi Osman Öcalan’a uzatılan mikrofonu gayet doğal karşılayıp bugün Hülya Hökenek’e geçmiş üzerinden çirkin saldırılarda bulunanlar, en hafif tabiriyle samimiyet testinden sınıfta kalıyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar