GÜNCEL

Kübra Par'dan Canan Kaftancıoğlu'nun Aylan Bebek paylaşımına tepki!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, '128 milyar dolar' paylaşımında, cansız bedeni sahile vuran Aylan bebek, fotoğrafını kullanmış gelen tepkiler üzerine fotoğrafı silmişti. O paylaşıma tepki gösteren isimlerden biri de Habertürk gazetesi yazarı Kübra Par oldu. Par, 'iktidarı eleştireyim diye Suriye’deki savaştan kaçarken mülteci teknesinde boğulup bedeni kıyıya vuran masum bir çocuğu dekor olarak kullanmaya kalkışırsanız, işte o vicdana sığmaz' deyip sitem etti.

Kübra Par'dan Canan Kaftancıoğlu'nun Aylan Bebek paylaşımına tepki!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, '128 milyar dolar' paylaşımında, cansız bedeni sahile vuran Aylan bebek, fotoğrafını kullanmış gelen tepkiler üzerine fotoğrafı silmişti. O paylaşıma tepki gösteren isimlerden biri de Habertürk gazetesi yazarı Kübra Par oldu. Par,'Muhalefet olarak, Merkez Bankası rezervlerdeki dövizlerin hangi tarihte, kime, nasıl satıldığını sorgulayabilirsiniz.Ama iktidarı eleştireyim diye Suriye’deki savaştan kaçarken mülteci teknesinde boğulup bedeni kıyıya vuran masum bir çocuğu dekor olarak kullanmaya kalkışırsanız, işte o vicdana sığmaz.Hakikaten yakışmadı Canan Hanım…' diyerek Kaftancıoğlu'na sitem etti. 

İşte o yazı... 

“128 milyar dolar nerede?” diye sorabilirsiniz?

Muhalefet olarak, Merkez Bankası rezervlerdeki dövizlerin hangi tarihte, kime, nasıl satıldığını sorgulayabilirsiniz.

Ama iktidarı eleştireyim diye Suriye’deki savaştan kaçarken mülteci teknesinde boğulup bedeni kıyıya vuran masum bir çocuğu dekor olarak kullanmaya kalkışırsanız, işte o vicdana sığmaz.

Hakikaten yakışmadı Canan Hanım…

Hatanızı siz de fark etmiş olmalısınız ki paylaşımı silip yeni bir tweet atmışsınız.

 “128 milyar doların doğru kullanılması halinde bu ve benzeri manzaraların oluşmayacağına dikkat çekmeyi amaçlarken Aylan bebeğin hâlâ vicdanlarımıza ağır gelen, unutamadığımız görüntüsünü paylaştığım için vatandaşlarımızdan özür dilerim” demişsiniz.

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar