MEDYA KÖŞESİ

Kübra Par'dan Ahmet Hakan'a program önerisi! Bu sefer izlemesi için...

Habertürk yazarı Kübra Par, Hürriyet gazetesi yazarı ve Tarafsız Bölge programı sunucusu Ahmet Hakan'a Enver Altaylı ile ilgili 32. Gün programını önerdi.

Kübra Par'dan Ahmet Hakan'a program önerisi! Bu sefer izlemesi için...

Son dönemlerde en çok konuşulan isimlerinden biri hiç şüphesiz Enver Altaylı...

Hakkında ortaya atılanlar, İYİ Parti'de yaşanan kriz ve daha fazlası.  

Habertürk yazarı Kübra Par, Tarafsız Bölge programı yapan Ahmet Hakan'a Enver Altaylı ile ilgili 32. Gün programı izlemesini önerdi. 

İşte o yazı:

Hayır hayır yine muhalefet partilerinin içini karıştıracak bir konuk önerisi yapmayacağım. Dünkü yazısında “MİT’ten CIA’ye Enver Altaylı’nın olağanüstü maceraları” temalı bir kitap var mı piyasada?” diye sormuş. ODA TV de kendisi için detaylı bir okuma listesi hazırlamış.

Bense direkt Enver Altaylı’yı dinleyeceği bir program önereceğim. Youtube’da “32. Gün Arşivi” adında bir hesap var. Mehmet Ali Birand’ın efsane programlarını yeniden yüklüyorlar. Hem de bugünün sıcak gündemine paralel içerikler seçerek. İşte oraya iki gün önce bir buçuk saat süren önemli bir röportaj yüklediler. Yıl 1999. Program konuğu şu anda FETÖ soruşturması kapsamında tutuklu bulunan eski MİT mensubu Enver Altaylı. Karşısında rahmetli Birand, Soner Yalçın ve neredeyse çocuk yaştaki Cüneyt Özdemir…

Yazının tamamı için tıklayın 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar